Corina Bud, mesaj pentru Nadia Comăneci. Ce i-a transmis artista, la scurt timp după scandalul Babasha

18 iulie 2024 20:00   Vedete românești

Astăzi, 18 iulie, Nadia Comăneci aniversează 48 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii. Aceasta a transmis un mesaj, și cu această ocazie, mai multe vedete au felicitat-o, printre care și Corina Bud. 

După ultimul scandal mediatic în care a fost implicată după ce a instigat la ură împotriva cântărețului Babasha, Corina Bud a vrut să apară în mediul online cu o postare nobilă la adresa uneia dintre cele mai importante personalități ale sportului românesc: Nadia Comăneci. 

Corina Bud: „48 de ani de la o notă de 10”

Pe contul personal de Instagram, Corina Bud a transmis un mesaj prin intermediul căruia o felicita pe Nadia Comăneci pentru aniversarea a 48 de ani de la primul 10 perfect din istoria gimnasticii, moment în care a rămas uimită întreaga omenire.

De asemenea, aceasta a postat și un citat de-al Nadiei Comăneci. 

„18 iulie 1976. 48 de ani de la o notă de 10 care a făcut o lume să vorbeasca despre România. #valoriadevarate.

„Nu fug de o provocare pentru că îmi este frică. În schimb, fug spre ea, deoarece singura modalitate de a scăpa de frică este să o calc în picioare.” Nadia Comaneci - a scris Corina Bud, în cadrul postării de pe Instagram.

Nadia Comăneci: „Primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice!”

Marea gimnastă a postat pe social media un mesaj care însoțește o fotografie de mari dimensiuni cu ea în perioada copilăriei. 

”Dragă Nadia în vârstă de 4 ani, aniversare fericită a 48 de ani de la primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice! Mulțumesc pentru munca multă depusă, determinare, încăpățânare și curaj” - a scris Nadia Comăneci. 

În dreptul imaginii, Nadia Comăneci a dorit să le transmită un mesaj emoționant persoanelor care au susținut-o și au apreciat-o pentru munca și succesul său. 

„Mulțumesc tuturor fanilor mei din întreaga lume. Ne vedem la Paris #paris2024 Aniversare fericită, 18 iulie Primul🔟 perfect.”

Mai multe