Anastasia Soare, petrecere de zile mari pentru fiul Nadiei Comăneci, în vila din Beverly Hills. Dylan a împlinit 18 ani. FOTO

Dylan Paul Conner, fiul Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner a împlinit 18 ani. Și așa cum era de așteptat, tânărul a avut parte de o petrecere grandioasă, care s-a desfășurat în casa nașei sale, Anastasia Soare. Aceasta a postat mai multe imagini din timpul petrecerii. 

Nadia Comăneci este căsătorită cu Bart Conner de aproape trei decenii și împreună au un fiu, pe Dylan Paul, care recent a împlinit 18 ani. La vârsta lui, se poate lăuda cu o familie și cu o viață de invidiat, la care mulți adolescenți nici măcar nu visează.

Nadia Comăneci: „Trec anii pentru fiecare”

Fiul Nadiei Comăneci a avut parte de un cadou de zile mari din partea nașei sale, supranumită „Regina Sprâncenelor”. Evenimentul a avut loc în vila enormă a acesteia din Beverly Hills, unde a fost prezentă și iubita sărbătoritului. 

Nadia Comăneci a vorbit despre majoratul fiului său și, vizibil copleșită de emoții, fosta sportivă a mărturis faptul că evenimentul organizat de către nașă a fost unul extrem de frumos. Emoțiile și-au spus cuvântul și nu și-a dat seama cât de repede a trecut timpul. 

„A fost un eveniment foarte frumos organizat. Eu am fost destul de emoţionată. Parcă ieri îi făceam botezul, iar astăzi este un bărbat în toată puterea cuvântului. Trec anii pentru fiecare dintre şi realizăm asta atunci când ne vedem copiii mari”, a declarat Nadia Comăneci, conform Orange Sport.

Anastasia Soare a postat mai multe imagini de la majoratul lui Dylan pe rețelele de socializare. Vedeta și-a exprimat mândria și admirația față de finul său, mărturisindu-le totodată părinților săi că le mulțumește pentru faptul că au ales-o nașă pentru fiul lor. 

„Celebrând majoratul lui Dylan cu Nadia Comăneci și Bart Conner- cei mai buni părinți! mulțumesc pentru că m-ați ales să fiu nașa- o zi plină de iubire, bucurie și familie!”, a scris „Regina Sprâncenelor” în dreptul imaginilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net