Secretul Nadiei Comăneci. Ce dietă ține fosta mare gimnastă pentru a se menține în formă

Ultima actualizare:

În urmă cu 47 de ani, Nadia Comăneci reușea perfecțiunea și își asigura pentru totdeauna locul în gimnastica mondială, reușind prima notă de 10 din istorie. La cei 62 de ani ai săi, marea gimnastă încă are o siluetă de invidiat. Ce mănâncă Nadia Comăneci zilnic pentru a se menține într-o formă de zile mari?

Care este dieta Nadiei Comăneci / Foto: GettyImages
Care este dieta Nadiei Comăneci / Foto: GettyImages

Pe data de 12 noiembrie, Nadia Comăneci a împlinit frumoasa vârstă de 62 de ani. Și totuși, campioana României la gimnastică, care a primit prima notă de 10 din istorie într-un concurs olimpic de gimnastică, nu își arată deloc vârsta și are o silueta de invidiat. Care este dieta acesteia pentru a se menține în formă? Sportiva a dezvăluit care este secretul care o ajută să nu-și arate deloc vârsta. Iată ce mănâncă în fiecare zi.

Care este dieta Nadiei Comăneci

Fosta marea gimnastă își începe ziua cu suc proaspăt stors de portocale și cu o ceașcă de cafea cu puțin lapte, apoi mănâncă micul dejun, una dintre cele mai importante mese ale zilei. Acesta include aurt, pâine prăjită integrală, curcan și puțină brânză. În prima parte a zilei, sportiva mănâncă rar ou fiert.

La masa de prânz, Nadia Comăneci preferă wraps făcute din ceea ce i-a rămas de la cina din seara anterioară. În plus, adaugă somon, humus și brânză. La cină, preferă pește cu humus și salate. Ea a mărturisit că este alergică la ton și că nu mai mănâncă cartofi prăjiți de mult timp. Totodată, campioana României la gimnastică are și un preparat preferat, salata de vinete, relatează Realitatea.net.

Bineînțeles, din rutina ei nu lipsesc nici antrenamentele. Consideră că exercițiile fizice sunt extrem de importante. Ea își începe diminețile cu antrenamente scurte și rapide de treizeci de minute, care includ cardio, alergat, stretching și exerciții cu greutăți ușoare​​.

În anul 2022, Nadia Comăneci a fost inclusă în Topul celor mai influente femei din România din toate timpurile, realizat de Tudor Communications și VBS Business Solutions, și a primit titlul de cea mai cunoscută gimnastă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net