Ce pensie uriașă primește Nadia Comăneci de la statul român. Americanii sunt uimiți

Ultima actualizare:

Nadia Comăneci are o pensie uriașă, raportată la nivelul pensiilor din România. "Zeița de la Montreal” primește, lunar, de la statul român, 13.149 de lei. În prezent, fosta mare gimnastă locuiește în Statele Unite, împreună cu soțul ei, Bart Conner, și de fiul lor, Dylan Paul.

Detalii despre pensia Nadiei Comăneci Foto: Instagram
Detalii despre pensia Nadiei Comăneci Foto: Instagram

Cât încasează Nadia Comăneci

Pentru meritele sportive deosebite, Nadia Comăneci este recompensată lunar de statul român cu o pensie în valoare de 13.149 lei, echivalentul a 2.800 de dolari americani. Cinci medalii olimpice de aur are în palmares Nadia, la JO din 1976 şi 1980, la care se mai adaugă două titluri mondiale, nouă europene, plus alte numeroase medalii de argint şi bronz.

Pe 27 noiembrie 1989, cu mai puţin de o lună înaintea Revoluţiei, Nadia Comăneci a fugit în SUA, acolo unde locuieşte şi în prezent, alături de soţul său, Bart Conner, cu care are şi un copil. Aceasta ar avea o avere de circa 10 milioane de dolari.

Nadia locuiește în SUA

Multe companii au dorit să o aibă pe Nadia ca imagine, așa că nu i-a fost greu să facă bani. De asemenea, are o școală de gimnastică în Oklahoma, acolo unde s-au stabilit în anul 1991, scrie voceabiz.ro.

Totodată, campioana și-a investit o parte din bani și în țara natală. Pe lângă banii din reclame și alte contracte de imagine, Nadia are contracte cu posturi importante din SUA, care o angajează pe post de comentator sportiv la competiții importante.

Averea Nadiei Comăneci

Ea a investit o parte din banii câștigați și în România, așa că a avut de câștigat după fiecare decizie pe care a luat-o. Sportiva a primit mulți bani în momentul în care a realizat un contract de exclusivitate cu presa la nunta cu Bart Conner, dar și când a prezentat primele poze cu fiul său, Dylan. 

Totuși, ea a dat dovadă de empatie de-a lungul timpului și nu a refuzat să își folosească imaginea în scopuri nobile. Nadia Comăneci s-a implicat în multe proiecte caritabile în SUA, dar și în România, reușind să strângă bani pentru a construi o clinică pentru copiii fără posibilități materiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net