Cornel Păsat, despre Oana Roman: „Să-și vadă de familia ei că are probleme mult mai grave”

16 ianuarie 2017 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman este în centrul atenției de când s-a zvonit că divorțează de Marius Elisei și acesta nu e singurul motiv. Recent, ea a dezvăluit motivul despărțirii de Cornel Păsat. Dansatorul e foc și pară de atunci și a ținut să lămurească lucrurile, în cadrul unei emisiuni televizate. Acesta susține că declarația Oanei a fost „total deplasată”:

Oana Roman a mărturisit că s-a despărțit de Cornel Păsat pentru că acesta nu și-ar fi dorit un copil. Cu toate acestea, el susține că nu e deloc adevărat și că și în viața lui va veni un copil, la momentul potrivit.

„Am rămas surprins și consider că a fost total deplasată. Nu se justifică comportamentul ei. Eu dintotdeauna mi-am dorit să am o familie, dar nu văd de ce a trebuit să declare ea ce a declarat. O să vină și un copil în viața mea. Oana ar trebui să își vadă de familia ei și de problemele ei că sunt mult mai grave decât ale mele. Mi-aș fi dorit ca ea să nu mă fi amestecat în povestea asta. Aș fi vrut să ne comportăm ca niște oameni mari. Trebuia să facă ce am avorbit amândoi când ne-am despărțit, adică să nu vorbim despre motivele despărțirii. Nu aș vrea să escaladez această poveste”, a povestit Cornel Păsat, la Antena Stars.

Mai multe