#Insula iubirii

Cornel, uite aici, ce femeie! Cum arăta Iustina de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice. FOTO

13 august 2024 17:33   Vedete românești

Investiția lui Cornel Luchian de la Insula Iubirii în iubita lui, Iustina Loghin, se vede foarte bine! Chiar concurenta sezonului 8 a recunoscut că partenerul ei a cheltuit 10.000 de euro pe operațiile estetice, iar pozele cu ea de dinainte sunt grăitoare. Silicoane, rinoplastie și augmentare de buze sunt intervențiile de care șatena a beneficiat după ce s-a cuplat cu afaceristul.

Cum arăta Iustina de la Insula Iubirii, înainte de operații

Iustina este, de departe, cea mai controversată concurentă de la Insula Iubirii. Nu ratează nicio ocazie să se dea în spectacol și să se distreze cum știe ea mai bine și a câștigat simpatia telespectatorilor prin felul ei de a fi, dar și prin lucrurile pe care le spune mereu fără perdea!

Iustina și Cornel formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii. Cei doi au venit în Thailanda cu doar 3 luni înainte de nuntă, pentru a-și testa relația și pentru a se „vindeca”, Cornel, de „boala” femeilor care i-a acaparat mulți ani din viață.

În timp ce el pare să-și facă de cap cu ispitele feminine, partenera lui s-a remarcat printr-o sinceritate debordantă vorbind deschis despre trecutul lui, despre accidentul de mașină, dar și despre investițiile acestuia, făcând referire la operațiile estetice pe care și le-a făcut în timpul relației.

Diferența dintre pozele cu Iustina Loghin din anul 2018 și Iustina pe care o vedem pe micul ecran la emisiunea Insula Iubirii, sezonul 8, de la postul Antena 1, sunt foarte vizibile.

Dacă acum 6 ani era o blondă ștearsă, slabă, cu buze subțiri și fără forme, iată că relația cu afaceristul Cornel a schimbat-o radical în doar un an. Acum este o șatenă cu forme sexy, buze groase, sâni voluptoși și un nas în vânt- imagine care i-a dat curaj să își schimbe și stilul vestimentar, totodată. Astfel că, de la haine sport, cizme nu prea elegante și tricouri asortate la blugi, moldoveanca poartă acum doar rochii sexy care îi scot în evidență investiția de 10.000 de euro a lui „Corny-Horny”- așa cum îl alintă ispita Maria pe iubitul Iustinei.

„Păi, Cornel a băgat 10.000 de euro în mine”, s-a lăudat ea, fetelor. Rinoplastie, implanturi mamare și augmentare de buze sunt operațiile pentru care bărbatul a scos din buzunar contravaloarea unei Dacia Logan.

Mai multe