Hola, mami, ce casă „guapa” are ispita Marcel de la Insula Iubirii! Imagini uluitoare cu locuința

#Insula iubirii

Marcel Andrei, în vârstă de 31 de ani, cunoscut și sub numele de Maluma de România, este unul dintre personajele principale al celui de-al 8-lea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. De asemenea, el a devenit viral pe rețelele de socializare în urma replicilor rostite în cadrul show-ului. Ce mulți nu știu, însă, este faptul că Marcel, care e barman și instructor sportiv, deține o adevărată vilă de lux. Și-a prezentat locuința pe rețelele de socializare.

Cum arată vila în care locuiește ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii / foto: colaj Instagram
Cum arată vila în care locuiește ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii / foto: colaj Instagram

În cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, Marcel Andrei mărturisea că este stabilit de mai mulți ani în Tenerife, acolo unde lucrează ca și chelner și barman la un restaurant de lux. Bineînțeles, cum vine des în România, ispita și-a cumpărat propria locuință, o vilă cu piscină, jacuzzi, saună, cu o curte mare, frumos amenajată, fiind ideală pentru petreceri.

Pe lângă piscină are un gard viu, din brazi, șezlonguri, terasă și zonă de grătar, toată curtea fiind amenajată cu gazon verde. Însă, nu doar curtea este foarte mare, ci și casa. Vila impresionantă are trei dormitoare spațioase, iar dormitorul matrimonial are și baie proprie.

Cum arată vila lui Marcel, cunoscut și sub numele de Maluma de România

De altfel, el a prezentat frumoasa locuință prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare. Marcel, alias „Maluma de România”, se laudă că are o astfel de casă și în Tenerife, însă nu a arătat până acum imagini cu acel imobil.

„Nu plătesc chirie. Mi-am cumpărat casă așa, să mă simt ca în Tenerife. Pe stilul meu mai chulo. Hai să îți prezint piscina, am jacuzzi, saună, să vezi ceva «șailaică daimănz in dă scai». Un loc să vezi samsetul. Ce vrei mai mult de atât? Ca în Tenerife”, spune Marcel, în videoclipul publicat pe rețelele de socializare.

Marcel a devenit celebru în urma replicilor pe care le-a avut în cadrul show-ului „Insula Iubirii”, acestea fiind preluate și folosite de mulți în conținutul lor din mediul online. „Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo”, „Miau, Miau” și „Șain laic daimăndz in dă schai”, sunt doar câteva dintre replicile care l-au transformat pe Marcel într-un personaj viral în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charles Spencer și Diana în tinerețe, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lidia buble jpg
Banner Maria Andrei
banner ilinca vandici png
dan balan
cub cristina ich alex pițurcă noah png
taylor momsen ny fashion week profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net