Adio, dar rămân cu tine! Cuplul de la „Insula iubirii” care s-a despărțit după show, însă locuiesc împreună și pozează ca o pereche

#Insula iubirii

Despărțiți, dar împreună? Cristina și Andrei de la „Insula Iubirii” au decis să pună capăt relației, înainte de a părăsi emisiunea, însă acum, se pare că cei doi locuiesc împreună, ba chiar împart casa cu mama soacră.

Cristina și  Andrei Rotaru, despărțiri dar împreună / Foto: Facebook Insula Iubirii
Cristina și Andrei Rotaru, despărțiri dar împreună / Foto: Facebook Insula Iubirii

Cristina și Andrei, despărțiți dar împreună

Cristina și Andrei au decis să rupă căsnicia pe care o aveau de 10 ani, din cauza faptului că bărbatul a călcat strâmb la „Insula Iubirii”. Acesta și-a trădat partenera, după ce s-a cuplat cu ispita Diandra. Cu toate acestea, după ce s-au întors în România, totul s-a complicat. În timp ce Andrei a continuat să se întâlnească cu ispita, Cristina a vărsat lacrimi amare.

După aventura amoroasă, tânărul s-a întors acasă, la cea pe care a lăsat-o cu ochii în soare. Însă, revenirea lui nu le-a salvat relația, ci mai degrabă a crescut tensiunile dintre ei, ba chiar au și divorțat.

Potrivit Cancan, Cristina și Andrei Rotaru ar fi semnat actele de divorț la notar, în luna mai. Cu toate acestea, cei doi au continuat să se întâlnească, ba chiar au fost surprinși în timp ce desfășurau diverse activități împreună. Se pare că foștii concurenți ai îndrăgitei emisiuni de la Antena 1 au mers împreună chiar și la nunta Iustinei cu Cornel.

Nu demult, mama Cristinei l-a atacat dur pe Andrei, după ce și-a văzut fiica afectată de comportamentul acestuia. Tanța Blonda și-a pus la punct ginerele, însă nu a durat mult până când s-a aflat că cei 3 locuiesc împreună în aceeași casă.

Cristina și Andrei Rotaru
Cristina și Andrei Rotaru

Diandra, mândră de faptul că a reușit să îl cucerească pe Andrei în emisiune

În tot acest timp, Diandra, ispita de care Andrei se îndrăgostise în emisiune și care, totodată, a reușit să îl despartă de soție, s-a dovedit a fi extrem de indiferentă în privința celor întâmplate. Tânăra în vârstă de 27 de ani este foarte activă în mediul online, acolo unde vorbește des despre parcursul ei în emisiune și este mândră de reușita ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net