Robert Braia și Bianca Mitroi continuă scandalul, chiar și după ce au părăsit „Insula Iubirii”. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Sun la poliție”

#Insula iubirii

Bianca Mitroi și Robert Braia continuă seria de scandaluri, chiar și după ce au fost eliminați de la „Insula Iubirii”. Cei doi și-au adresat cuvinte grele după ce s-au despărțit. Cu ocazia unei întâlniri, foștii concurenți au fost din nou protagoniștii unui conflict de proporții. 

Bianca Mitroi și Robert Braia / Foto: arhivă
Bianca Mitroi și Robert Braia / Foto: arhivă

Bianca Mitroi și Robert Braia, scandal în toiul nopții

Bianca Mitroi și Robert Braia au părăsit competiția de la Antena 1, însă au rămas în atenția publicului. Cei doi s-au reîntâlnit la Craiova, în toiul nopții și au iscat un scandal teribil. Încă de la prima ediție a emisiunii, cei doi s-au remarcat prin câteva conflicte și au dovedit că aveau deja probleme de cuplu nerezolvate.

În final, după ce au părăsit Thailanda, aceștia s-au mutat cu scandalul pe rețelele de socializare. După ce a fost acuzat de partenera sa că i-ar fi aruncat pisicile de la balcon, Robert Braia a ținut să își apere imaginea și a postat un filmuleț în timp ce fosta lui iubită îi vandalizează mașina cu o cărămidă. Însă, asta nu e tot. 

Fostul concurent a șocat publicul cu o altă filmare, în care o surprinde pe Bianca în timp ce îi face o vizită, în mijlocul nopții, la Craiova, pentru a-și strânge lucrurile rămase acolo unde au locuit împreună. Întâlnirea celor doi a fost extrem de tensionată, iar tânăra a fost rugată de mai multe ori să părăsească locuința. Mai mult, fostul iubit a amenințat-o că va chema poliția.

Robert Braia: „Ia să vedem cine a venit la mine la ușă. Ooo, Bianca. Lucrurile ei sunt deja afară, uitați, asta a avut la mine”

Bianca Mitroi: „Robert, sunt niște lucruri dintre noi. Sunt niște lucruri private”

Robert Braia: „Nu mai vreau să am nicio legătură cu tine. Te rog frumos să părăsești apartamentul”

Bianca Mitroi: „Nu ai cum să faci publică viața noastră”

Robert Braia: „Te rog să părăsești apartamentul. Este ora 1 noaptea, nu mai doresc să ne certăm, o să sun la Poliție”    

Robert Braia și Bianca Mitroi s-au despărțit înainte de a părăsi competiția

La ultima ceremonie a focului, cuplul controversat a refuzat să își ia rămas bun și nici măcar nu și-au dorit să se privească în ochi. Totuși, în cele din urmă, aceștia și-au deschis sufletul și și-au exprimat sentimentele pe care le au unul față de celălalt.

„Nu o mai recunoșteam sincer. Clar, ne vedem pentru ultima dată aici. In imagini mi-am dat seama că Bianca este o persoană care, indiferent cât de mult am ținut unul la altul, că am împărțit un pat, o masă, indiferent de tot lucrurile astea, ea a acceptat ca eu să primesc tot felul de jigniri. După ce am primit acele jigniri de la o ispită, ea și-a pus capul pe umărul lui. Ea nu a venit aici să își arate iubirea față de mine, ci să își exprime nemulțumirea”, a spus Robert Braia, potrivit Viva.

Pe de altă parte, Bianca Mitroi a declarat că în puținul timp pe care l-a petrecut la „Insula Iubirii”,  a realizat ce fel de om este Robert, motiv pentru care nu își mai dorește o relație cu el.

„Nu îmi doresc să-l mai privesc niciodată în ochi. Mi-am dat seama în tot acest timp ce fel de om este și pentru mine nu mai există. O să vreau să te privesc și să te uiți în ochii mei pentru ultima dată. Vreau să-ți spun tot ceea ce am de spus”, a mărturisit fosta concurentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net