Șoc total la Insula Iubirii! Un concurent a mărturisit fără rețineri ca i-a ucis motanii iubitei sale, din gelozie. Reacția lui Radu Vâlcan

Ultima actualizare:

Prima ediție a sezonului 8 de la Insula Iubirii a început cu dezvăluiri surprinzătoare! Un cuplu a reușit să-i lase fără cuvinte pe telespectatori. Robert Braia a povestit în fața tuturor cum a încercat să scape de pisicile Biancăi Mitroi. Reacția concurentei a fost neașteptată, dar de înțeles. 

Bianca și Robert au o relație disfuncțională / foto: Antena 1
Bianca și Robert au o relație disfuncțională / foto: Antena 1

Bianca Mitroi și Robert Braia au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația și a trece peste cea mai mare provocare a poveștii lor de dragoste. Cei doi au captat atenția tuturor încă de la început.

De ce a aruncat Robert Braia pisicile Biancăi Mitroi de la balcon Robert Braia a dezvăluit un subiect sensibil pentru iubita sa, care i-a provocat multă suferință. Concurentul i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a povestit cum a încercat să scape de pisicile Biancăi Mitroi, fără a se gândi la consecințe.

„În seara în care au dispărut, a venit un prieten la mine, am lăsat geamul deschis, am plecat și au plecat și ele. Ea era extraordinar de atașată de ele, zicea că sunt ca și copiii ei.

Nu cred că am fost gelos pe ele, ci erau motivul pentru care noi nu puteam depăși un impas în relație. (...) Nu voiam să fiu doar eu și atât. I-am spus că sunt alergic la motani. (...) M-au adus la disperare sincer, și de asta am făcut ce am făcut”, a declarat Robert Braia la Insula Iubirii.

Cum s-a „răzbunat” Bianca pe Robert

Bianca Mitroi a descoperit accidental, din mesajele lui Robert Braia cu o altă persoană, că el își dorea să nu mai aibă pisici.

Concurenta de la Insula Iubirii a fost șocată, dar nu a rămas indiferentă, răzbunându-se pe iubitul ei. Bianca Mitroi i-a vandalizat mașina pentru a-l face să sufere.

„M-a deranjat foarte mult reacția ei după ce a aflat asta. S-a dus și mi-a vandalizat mașina”, a mai spus concurentul.

Radu Vâlcan aproape că a rămas fără cuvinte, după ce a aflat povestea celor doi concurenți: „Îmi pare rău să aud, nu este de dorit nimănui să treacă prin asta. Și vreau să menționez, Robert, că noi nu încurajăm deloc astfel de comportament față de animale. Vă spun sincer că mie mi se pare halucinant tot ce aud despre voi”, a spus prezentatorul emisiunii.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net