Ce planuri are fostul acționar de la CFR Cluj cu iubita tinerică? Partenera milionarului ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Arpad Paszkany (52 de ani), fost patron CFR Cluj, este îndrăgostit lulea de noua sa iubită, Antonela Pătruț, fostă ispită de la „Insula Iubirii”, de la Antena 1, în vârstă de 28 de ani. Cei doi, au până în prezent, o idilă amoroasă presărată doar cu liniște și multe vacanțe scumpe. Având în vedere că porumbeii se bucură de momente de relaxare, în Dubai, pe tărâmul milionarilor de ceva timp, deoarece Arpad și Antonela sunt într-o plimbare continuă, lucru constatat de jurnaliștii Click!, din postările bombei sexy din ultima perioadă.

Contactată de Click!, Antonela Pătruț ne-a dezvăluit în ce stadiu se află relația lor amoroasă precum și care sunt discuțiile dintre ei, între patru ochi, atunci când nimeni nu îi vede.

„Planurile în viitorul apropiat includ câteva destinații care îmbină < utilul cu plăcutul>, iar pe lângă asta, în lunile de vară mai mult vom sta în Marbella. Momentan trăim frumos relația și ne bucurăm de fiecare clipă împreună…pe parcurs vom vedea cum evoluează totul. Ne înțelegem foarte bine și nu ne-am certat niciodată, iar în Dubai stăm până când temperaturile o să crească prea tare. Cât privește întoarcerea noatră în Europa nu avem o dată exactă când revenim, nu știu ce să îți zic despre acest lucru”, a declarat Antona Pătruț pentru Click!

Cadouri scumpe

Antonela se bucură din partea milionarului de multe daruri scumpe, cum ar fi vacanțe de lux, plimbări cu elicopterul, încălțări ce ajung undeva la 2.000 de euro, locații exclusiviste și nu doar. Ba mai mult, cei doi se pare că se bucură foarte mult unul de prezența celuilalt având în vedere unele imagini în care Arpad Paszkany își strânge cu foc iubita, cu forme apetisante, în brațe.

„Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, declara recent, pentru Click!, focoasa șatenă.

Click! spune

Arpad Paszkany s-a aflat la conducerea clubului de fotbal CFR Cluj până în anul 2014. Astfel, perioada în care clubul de fotbal a fost patronat de Arpad căpătase o mare amploare, necesitând multe sacrificii financiare. Totuși, Arpad a decis să renunțe la conducerea CFR Cluj în anul 2014, când era deja în insolvență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net