Primele declarații ale iubitei fostului patron de la CFR Cluj, Arpad Paszkany! Cum a început povestea lor de iubire

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O nouă iubire a apărut în lumea mondenă de ceva timp! Antonela Pătruț (28 de ani), fosta ispită de la „Insula Iubirii” (Antena 1), și fostul acționar de la CFR Cluj, Arpad Paszkany (52 de ani), se iubesc ca doi porumbei. Chiar dacă este o diferență de vârstă de 24 de ani se pare că pentru cei doi nu reprezintă un obstacol în calea fericirii lor.

Vacanțe scumpe, clipe de neuitat, localuri selelecte și multă dragoste, asta îi definește, în ultima perioadă pe Antonela Pătruț și Arpad Paszkany. Mai ales că acum cei doi se află într-o vacanță de lux în Dubai unde se relaxează și se bucură unul de compania celuilalt. Contactată de Click! recent focoasa șatenă ne-a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun…ceea ce pe mine mă atrage foarte mult”, a declarat Antonela Pătruț pentru Click!

Relație cu pași rapizi

Antonela Pătruț, actuala iubită a fostului patron de la CFR Cluj, ne-a mărturisit și cât de repede a evoluat idila lor amoroasă:

„Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”.

Click! spune

Până în prezent, fostul acționar de la CFR Cluj, a avut două mariaje eșuate. De cea de-a doua soție, Arpad Paszkany a divorțat la finalul anului trecut după șapte ani de căsătorie și doi copii împreună iar înainte de această căsătorie, milionarul a fost cu o altă femeie ce este mutată în Budapesta și are cu ea alți doi copii.

Arpad a devenit cunoscut datorită profesiei sale având în vedere că averea sa este estimată undeva la 30 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net