Șoc în showbizul românesc! O fostă concurentă de la Puterea Dragostei s-a cuplat cu o ispită de la Insula Iubirii

Showbiz-ul românesc este din nou în centrul atenției, de data aceasta datorită unei povești de dragoste fierbinte care a luat naștere între două figuri cunoscute din emisiunile TV. Iasmina Halas, cunoscută concurentă de la "Puterea Dragostei", s-a combinat cu nimeni altul decât ispita de la "Insula Iubirii", Romeo Vasiloni! 

Iasmina Halas. Foto: arhiva personală.
Iasmina Halas. Foto: arhiva personală.

Iasmina Halas și-a găsit fericirea alături de Romeo Vasiloni

După o serie de relații tumultuoase, Iasmina Halas și-a găsit acum fericirea alături de Romeo Vasiloni, proaspăt întors din Thailanda după o nouă experiență ca ispită la "Insula Iubirii". Se pare că nu a reușit să facă mari cuceriri în timpul șederii sale, dar întoarcerea acasă i-a adus un alt tip de aventură - cea a dragostei.

Chimia dintre cei doi este evidentă

Iasmina și Romeo. Foto: arhiva personală.
Iasmina și Romeo. Foto: arhiva personală.

Chimia dintre cei doi a fost imediat evidentă, iar lucrurile s-au desfășurat extrem de rapid. La scurt timp după întoarcerea din Thailanda, Romeo și Iasmina au început să comunice, iar flacăra dragostei a aprins rapid între ei. Astfel, acum sunt cunoscuți ca noul cuplu din showbiz care face valuri și atrage atenția presei.

Cine a făcut primul pas

Ispita Romeo ar fi fost cel care a făcut primul pas către inima Iasminei, lăsându-i câteva mesaje. Din fericire, se pare că abordarea sportivului i-a plăcut și Iasminei, iar lucrurile au avansat mai repede decât s-ar fi așteptat.

Deși amândoi sunt originari din Timișoara, în prezent doar Iasmina mai locuiește acolo. Totuși, distanța fizică nu reprezintă o problemă pentru cei doi îndrăgostiți, deoarece fac frecvent naveta între Timișoara și București. Mai mult decât atât, se pare că Romeo are în plan să se mute înapoi în orașul natal, pentru că vrea să fie aproape de Iasmina!

Povestea lor de dragoste proaspătă și plină de entuziasm este un subiect fierbinte, iar fanii sunt pe urmele acestei povești pasionale. Rămâne de văzut cum va evolua relația lor și cum vor gestiona noul val de atenție și interes generat în jurul lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net