Cuplul care câștigat la "Puterea dragostei". Povestea lui Radu și a Adelinei

Ultima actualizare:

Marea Finală de la „Puterea dragostei”, sezonul 4, s-a desfășurat duminică, 13 februarie, iar pasiunile dintre concurenți au generat, ca de obicei, o sumedenie de drame. 

adelina si radu de la puterea dragostei webp

Fanii au așteptat cu sufletul la gură să afle deznodământul de la "Puterea dragostei" și să vadă care vor fi cei doi câștigători norocoși, ce vor pleca acasă cu un cec de 10.000 de euro.

În cadrul Galei de sâmbătă, emoțiile i-au copleșit pe concurenți, iar tensiunile s-au intensificat în încercarea de a demonstra care cuplu este mai autentic.

Cei doi mari câștigători au fost desemnați după o serie de situații extrem de tensionate, în care acuzațiile de gelozie și dezamăgirile amoroase au fost la ordinea zilei. 

Marii câștigători au fost desemnați după voturile concurenților, dar și în funcție de voturile telespectatorilor care și-au susținut preferații.

Adelina și Radu au fost aleși marii câștigători de la "Puterea Dragostei" sezonul 4. 

Radu și Adelina s-au cunoscut în chiar la emisiunea „Puterea dragostei”, iar relația lor a întâmpinat mai multe piedici, care au generat lacrimi și scandaluri.

Sentimentele dintre cei doi au fost mai puternice și au demonstrat că dragostea lor este sinceră și autentică. 

Potrivit votului concurenților, fata care a obținut cele mai puține voturi a fost Georgiana. Ana a obținut patru voturi, la egalitate cu Adelina și Iasmina. 

Adelina a primit totuși punctajul maxim atât din partea concurenților, dar și din partea publicului și a câștigat cei 10.000 de euro. 

Adelina și Radu de la "Puterea dragostei" au fost preferații publicului

Între băieți lupta a fost mai puțin strânsă la concursul "Puterea dragostei". Iacob a primit un singur vot din partea concurenților, iar George a obținut două voturi, în timp ce Radu a obținut patru voturi, iar Mihai s-a detașat cu șapte voturi.

Ana, Adelina și Iasmina s-au aflat la egalitate, iar departajarea a fost destul de dificilă. Fata favorită a sezonului patru de la "Puterea Dragostei" a fost aleasă Adelina, în urma voturilor primite din partea publicului, care a simpatizat-o cel mai mult.

În echipa băieților, rezultatul a fost ceva mai neașteptat. Iacob s-a clasat pe locul patru în preferințele telespectatorilor, în schimb Radu a primit cele mai multe puncte din partea publicului, compensând astfel în fața lui Mihai, care avusese de partea lui pe cei din casă. Radu a fost votat băiatul preferat de la "Puterea Dragostei" sezonul patru și a plecat acasă cu un cec de 10.000 de euro. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net