Andra Volos de la Puterea Dragostei, sărut pasional cu o șatenă: «Tu ești jumătatea mea»

Andra Volos de la Puterea Dragostei petrece deja de Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă nu a sosit încă data! Fosta concurentă e emisiunii de la Kanal D și-a ales anul acesta și o parteneră cu care să sărbătorească, în loc de un partener! Iată despre cine este vorba!

Andra Volos de la Puterea Dragostei, sărut pasional cu o șatenă Foto: Instagram
Andra Volos de la Puterea Dragostei, sărut pasional cu o șatenă Foto: Instagram

Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și fosta parteneră a lui Bogdan Mocanu, s-a îmbrăcat într-o ținută provocatoare pentru a serba de pe acum Ziua Îndrăgostiților.

Andra Volos, sarut pasional cu o șatenă

Andra și-a luat însă fanii prin surprindere atunci când a publicat mai multe imagini în care a arătat și cu cine urmează să petreacă această zi, destinată cuplurilor. Deși s-a zvonit că Andra și-a refăcut viața amoroasă după despărțirea de Bogdan, se pare că în cele din urmă a rămas singură, iar înainte de Valentine's Day nu are un partener.

Aceasta nu are pe rețelele de socializare poze cu niciun bărbat, semn că în viața ei, cel puțin pentru moment, nu și-a mai făcut apariția niciun „Romeo”. Acest lucru nu înseamnă însă că tânăra nu poate fi inventivă!

Cu cine s-a sarutat Andra Volos în filmulețul de pe Instagram

Andra a publicat pe Instagram un filmuleț în care se sărută cu foc cu o altă șatenă, iar în dreptul video-ului i-a făcut acesteia și o mică declarație de dragoste. „Tu ești jumătatea mea”, a scris aceasta, care a dezvăluit după că cea cu care s-a pupat e nimeni alta decât una dintre prietenele ei cele mai bune, Andreea Ardelean, care a fost, de asemenea, concurentă la Puterea Dragostei. 

Andreea Ardelean a apelat însă la multe intervenții estetice de când s-a terminat emisiunea și este aproape de nerecunoscut, având o transformare spectaculoasă, astfel la o primă vedere a filmulețului, admiratorilor Andrei le-a jucat imaginația feste și au crezut că șatena are o nouă orientare sexuală.

Adreea Ardelean pare că și-a făcut rinoplastie, are fațete dentare și acid hialuronic în buze, la o primă „analiză” cu pozele trecute sau din timpul în care se afla în emisiunea Puterea Dragostei. Și Andra Volos are, la rândul ei, implanturi mamare, acid hialuronic în buze și o intervenție la nivelul nasului, din câte se știe.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net