Radu Vâlcan a renunțat la plete! Cum arată acum soțul Adelei Popescu. FOTO

S-au încheiat filmările pentru „Insula Iubirii 2024”, iar Radu Vâlcan este în culmea fericirii, căci este nerăbdător să ajungă acasă. Mai mult, după ce a stat departe de familia sa timp de câteva săptămâni, prezentatorul TV a simțit nevoia să facă o schimbare de look și a renunțat la plete!

Radu Vâlcan a renunțat la plete / foto: Instagram
Radu Vâlcan a renunțat la plete / foto: Instagram

Radu Vâlcan a părăsit România, la sfârșitul lunii februarie. A plecat în Thailanda alături de întreaga echipă pentru a începe filmările noului sezon de la „Insula iubirii”. Dar iată că filmările s-au încheiat, iar prezentatorul TV este nărăbdător să ajungă acasă, după ce a stat pentru o perioadă de timp departe de familia sa. 

Bineînțeles, nici soția sa, Adela Popescu, nu a putut sta departe de partenerul ei de viață și a plecat val-vârtej după el în Thailanda, unde au petrecut câteva zile singuri, fără copii.

Artistul a lipsit de acasă timp de o lună, fiind plecat pentru filmările show-ului TV cu ispite pe care îl moderează, iar acum că acestea s-au încheiat și este nerăbdător să revină pe meleaguri românești, a simțit nevoia și de o schimbare. Radu Vâlcan a renunțat la plete și s-a tuns! Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, prezentatorul TV a publicat imagini cu noua lui tunsoare.

„Gata cu LIFT. Adică am terminat filmările. Adică plec acasă”

Artistul i-a ținut la curent pe fani / foto: Instagram
Artistul i-a ținut la curent pe fani / foto: Instagram

„Gata cu LIFT. Adică am terminat filmările. Adică plec acasă. Adică copii. Adică mulțumesc colegilor. Adică frumos”, a scris prezentatorul emisiunii de la Antena 1 la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

S-au încheiat filmările pentru acest sezon al emisiunii de la Antena 1. Sezonul cu numărul opt al show-ului „Insula Iubirii” 2024 este așteptat cu nerăbdare de oamenii de acasă, care vor să știe cine vor fi ispitele din acest an, dar și ce cupluri aleg să-și supună relația unui test dificil, ce poate schimba totul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net