Adela Popescu, prima reacție după ce Mihaela Rădulescu a spus că e însărcinată. Vine sau nu al 4-lea copil?

Recent, Adela Popescu i-a cam pus pe gânduri pe fani, după ce a publicat o imagine pe rețelele de socializare în care apare cu o burtică puțin suspectă. Mai mult, Mihaela Rădulescu a întrebat-o direct dacă e însărcinată cu al patrulea copil, astfel că tot mai mulți internauți au felicitat-o pentru sarcină. Ce a transmis actrița după ce s-a spus că este din nou gravidă.

Adela Popescu, prima reacție după ce s-a spus că e însărcinată / foto: Instagram
Adela Popescu, prima reacție după ce s-a spus că e însărcinată / foto: Instagram

Adela Popescu și-a pus recent fanii pe jar. Aflată în Thailanda, acolo unde petrece „a două lună de miere” împreună cu soțul ei Radu Vâlcan și se bucură de o vacanță exotică, fără cei trei copii ai lor, vedeta a apărut pe rețelele de socializare cu o burtică suspectă, astfel că a atras atenția internauților și mulți au susținut este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Și Mihaela Rădulescu a întrebat-o direct prin intermediul unui comentariu dacă va deveni din nou mămică.  

Deși vestea i-ar fi bucurat pe fani, Adela Popescu a ținut să le transmită că nu este însărcinată, ci îi place mâncarea: „Dragilor, vă ador!! Așa mesaje minunate… Dar, ca să fie foarte clar, nu sunt însărcinată. Doar îmi place mult păpica, după cum bine știți”, a spus actrița pe pagina ei personală de Instagram.

„Cea mai neînsărcinată persoană”

Ulterior, amuzată de toată situația, ea a publicat o fotografie făcând haz de necaz: „Cea mai neînsărcinată persoană de pe Instagram vă pupă tare de pe plaja din Thailanda”, este mesajul care însoțește imaginea.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei copii, Alexandru, care are 6 ani,  Andrei, în vârstă de 4 ani, și Adrian, care are un an și jumătate. În prezent, actrița se află în vacanță în Thailanda cu soțul ei, unde se bucură de relaxare, fără copii.

Radu Vâlcan a părăsit România, la sfârșitul lunii februarie. A plecat în Thailanda alături de întreaga echipă pentru a începe filmările noului sezon de la „Insula iubirii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net