Adela Popescu a plecat val-vârtej după Radu Vâlcan în Thailanda! Nu a mai rezistat fără el: „Îmi era dor”

Adela Popescu nu a mai putut de dorul soțului ei! A luat avionul și a plecat tocmai în Thailanda după Radu Vâlcan. Cu cine au rămas cei trei copii ai cuplului?

Radu Vâlcan se află de la sfârșitul lunii februarie în Thailanda, acolo unde filmează de zor pentru un nou sezon de la „Insula iubirii”.

Deși nu a trecut mult timp de la plecarea lui, pe Adela Popescu a apucat-o dorul de soțul ei, așa că a plănuit să facă o escapada în Thailanda, pentru a-i fi alături lui Radu. 

Adela a lăsat cei trei copii la bunici și a luat primul zbor

Fosta prezentatoare TV și-a pregătit din timp copiii pentru plecarea ei. I-a dus pe cei trei băieți la bunici, acolo unde au parte de cea mai bună companie.

„Pe copii de cu o săptămână înainte am început să îi pregătesc. Am început spunându-le că merg să îl ajut pe tata să aducă cadourile și am terminat find sinceră: mama si tata vor să petreacă timp împreună pentru că le e dor unul de altul.

Au părut că înțeleg. Mi-am luat un bagaj modest. Preocuparea mea a fost să fac cât mai multe chestii cu copii înainte să plec. Îmi era dor de ei cu ei lângă mine. Ciudat sentiment. 

Am plecat de acasă la 7:30. Nu voiam să se trezească copii înainte de teama unei scene. Așa că m-am îmbrăcat practic pe hol..”, le-a povestit Adela Popescu fanilor ei din mediul online.

Radu Vâlcan a izbucnit în lacrimi când și-a văzut soția: „Îmi era dor”

Adela a ajuns în Thailanda după un zbor obositor, care a durat mai multe ore, și a  a fost așteptată la aeroport de Radu. 

Îmbrăcat în haine lejere, bronzat și cu zâmbetul pe buze, prezentatorul de la „Insula iubirii” a izbucnit în lacrimi de fericire atunci când și-a văzut soția.

„Mi-a dat băiatul asta întâlnire aici. Și am venit”, a transmis Adela pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii și clipuri video, în care apare în brațele soțului său, care o desmiardă și pupă pe frunte.

Radu Vâlcan a început filmările la „Insula iubirii”

Radu Vâlcan a părăsit România, la sfârșitul lunii februarie. A plecat în Thailanda alături de întreaga echipă pentru a începe filmările la noul sezon de la „Insula iubirii”.

 „Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii.

Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!”, a spus  Radu Vâlcan, la plecare. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei copii, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net