Ce răspuns uluitor a oferit Radu Vâlcan la întrebarea: Aduc sau nu banii fericirea? „Hai să nu fim ipocriți”

Zicala „Banii nu aduc fericirea!” este de multe ori contrazisă de situațiile de viață. Deși mulți sunt de părere că banii nu pot cumpăra mulțumirea sufletească, cert e că fără ei e greu de supraviețuit. Ce cred vedetele din România despre acest subiect? Aduc sau nu banii fericirea?

Aduc banii fericirea? Ce spun vedete din România / foto: colaj Facebook
Aduc banii fericirea? Ce spun vedete din România / foto: colaj Facebook

Zicala „Banii nu aduc fericirea” există de secole în diverse culturi și religii, exprimând ideea că banii nu pot cumpăra adevărata mulțumire interioară și bucurie. Vedetele din România au răspuns la întreabarea: aduc banii fericirea? Unele au glumit pe marginea subiectului, altele au avut o abordare mult mai serioasă asupra lui. Însă, toate sunt de acord că aceștia sigură un confort fizic și mental de care cu toții avem nevoie.

Vedetele care cred că banii nu aduc fericirea

Printre cei care sunt de părere că banii nu aduc fericirea se numără Elvira Deatcu, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Magda Catone, Iulia Albu și iubitul ei Mike, Mihai Petre și Alexia Eram.

Elvira Deatcu: „Nu. Ajută, habar n-am. Dar nu fericirea. O păcăleală, o bunăstare, un confort psihic. Dăunează grav sănătății să fii tot timpul într-o alertă și într-o încercare de a trăi decent. Că, de fapt, în general, cam asta își doresc oamenii, să trăiască decent și să-și poată face mici bucurii. Dar nu, nu aduc fericire. Adică am văzut atât de mulți oameni extrem de bogați care au problemele celorlalți muritori de rând, mai puțin bogați. Nu, nu cred, ar fi trist. Eu nu cred. Nu-mi doresc să fie adevărat”, a spus Elvira Deatcu, pentru Unica.ro.

Cosmin „Micutzu”: „Nu, cred că doar ajută în momentul în care, nu știu, ai probleme de sănătate”

Magda Catone: „Nu, nu aduc fericirea, dar ai nevoie și de bani. Sigur că nu spui n-am nevoie, că vreau să trăiesc liber, fericit și fără bani

Iulia Albu și iubitul ei, Mike: „Absolut nu. Nu, dar ajută să o întreții”

Mihai Petre: „Nu. Din punctul meu de vedere nici vorbă, nicio legătură”

Alexia Eram: „Nu, nu aduc fericirea, dar o mențin. În America Express am văzut cei mai fericiți oameni și nu aveau un statut financiar mare. Cred că fericirea constă în a fi în primul rând sănătos. Să ai lângă tine oameni care te iubesc și care te susțin și să fii fericit tu cu tine, pentru că poți să ai toți banii din lume, dar dacă nu ești fericit tu cu tine, banii n-au nicio treabă”, a declarat și Alexia Eram, pentru sursa menționată.

Banii joacă un rol esențial

De partea cealaltă, unele vedete consideră că banii joacă un rol esențial în asigurarea nevoilor noastre de bază, iar pentru altele familia este mai importantă decât orice.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu: „De adus nu știu, dar o întrețin sigur

Geanina Ilieș: „Cred că se completează, așa. Cred că dacă ești fericit știi să faci și bani, asta clar”

Radu Vâlcan: „Nu neapărat fericirea totală. Nu. Copiii îți aduc fericirea și prin ei ești împins să faci lucruri pentru binele și bunăstarea lor și, implicit, a familiei. Dar cred că e undeva la jumate așa. Hai să nu fim ipocriți”

Alina Pușcaș: „Eu am fost și în partea cealaltă, în care n-am avut deloc. Acum am și sunt OK. Sunt bine așa. Îmi dau seama că atunci când nu aveam eram extrem de nefericită. Era extrem de frustrant momentul în care eu nu aveam banii ăștia. Știam că depindeam de un salariu fix care era foarte mic, când am început să lucrez. Din care efectiv nu se putea trăi, dacă stau bine să mă gândesc. Și-atunci da, e frustrant și de multe ori deprimant. Și știu oameni care și-au luat viața din cauza asta. Deci se pare că lipsa lor, uite, poate să aducă chiar mai rău de atât”

Dani Oțil: „Păi, nu-i am, de unde să spun? Nu-i am, de-aia-s nefericit. Încercați-mă, uitați-vă la Power Couple să-mi crească și mie cota pentru la anul și vă rog să-mi arătați fericirea”

Victoria Raileanu: „Da și nu. Cred că îți oferă un confort, dacă îți dorești un anumit confort. Banii pot să-ți ofere confortul ăla, să-l susțină. Dar în general cred că fericirea ține mult mai mult de lucrurile mici care nu pot fi monetizate. Cred că trebuie să știi unde să te uiți. Și cred că trebuie să știe fiecare ce înseamnă fericirea pentru el”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net