Vedetele au ajuns pe mâna medicilor! Cristina Spătar, regim fără sare timp de 8 zile! Și Vladimir Drăghia e pe patul de spital

Câteva dintre vedete au probleme ca de început de an. Așa a fost să fie, dar mai bine să se trateze acum decât mai târziu.

Actorul Vladimir Drăghia s-a operat ieri, artista Cristina Spătar are probleme cu ochii și se pare că și celebrul Chef Cătălin Scărlătescu a avut de-a face tot cu o problemă la ochi.

Vladimir Drăghia a ajuns pe patul de spital

Vladimir Drăghia (37 de ani) a anunțat că a ajuns la spital. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală în cursul zilei de ieri, mai precis s-a operat pentru deviație de sept. Drăghia și-a anunțat admiratorii că este bine deși a recunoscut că a avut emoții din cauza anesteziei generale.

Ieri am fost operat pentru deviația de sept. A fost o operație simplă, dar a necesitat anestezie generală. N-am mai fost anesteziat general, așa că am cam avut emoții, recunosc", a mărturisit actorul, apoi a continuat. "Altceva vroiam să vă spun. Extinderea secției de cardio chirurgie de la Spitalul Marie Curie are mare nevoie de susținerea noastră pentru a putea trata copiii cu afecțiuni cardiace. Există o campanie foarte emoționantă pe tema asta, despre promisiunile pe care le facem copiilor, promisiuni care rămân pe hold cât cei mici sunt în operație, dar eu nu am avut inima să intru mai mult în acest subiect", a mai adăugat Vladimir Drăghia, mereu un susținător al unor astfel de cazuri.

Cristina Spătar are infecție la ochi! Artista e pe regim fără sare timp de 8 zile

Regina R&B-ului, Cristina Spătar (51 de ani) se confruntă zilele acestea cu câteva probleme de sănătate.

Nu am voie să mănânc cu sare, am interzis de la doctor care mi-a dat o rețetă cu de toate și mi-a zis că timp de 8 zile trebuie să o respect și să mănânc fără sare. Am o problemă la ochi, din cauza lentilelor de contact pentru vedere, le-am ținut prea mult și am făcut o infecție la care au contribuit și lipiciul de la genele false. Așa că m-am trezit la urgență, la oftalmologie și am un tratament de toată frumusețea, cu antibiotic, cu de toate, fără sare”, a povestit Cristina Spătar într-o filmare postată pe Instagram.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a pozat și el pe patul de spital

Și celebrul Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) a apărut pe social media pansat la ochi, pozat pe patul de spital, apoi, după ce a renunțat la pansament, a avut ochiul drept roșu, ușor inflamat, într-o altă fotografie în care apare alături de Nea Marin, iubita lui, Doina Teodoru, și colegul și prietenul său, Chef Florin Dumitrescu, semn că a suferit, cel mai probabil, o intervenție la ochi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net