Cristina Spătar este extrem de mândră de copiii săi! Iată ce relație au cei mici cu tatăl lor: „Nu îl vizitează...”

#Exclusiv Click!

Cristina Spătar (51 de ani) este mai mândră ca niciodată de cei doi copii minunați ai săi! Artista este o mamă dedicată pentru cei doi copii ai săi, Albert (14 ani) și Aida (11 ani), și are grijă să nu le lipsească nimic. Chiar dacă conflictele cu fostul soț au fost numeroase, cei care îi alină orice supărare sunt copilașii săi care au tot mai multe reușite!

Cristina Spătar este extrem de mândră de copiii săi
Cristina Spătar este extrem de mândră de copiii săi

Scandalul dintre Cristina Spătar și Alin Ionescu continuă

În 2016 Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat cu mare scandal, iar afaceristul a dat-o, pur și simplu, afară din casă cu tot cu cei doi copii. În loc a adus-o pe „amanta”, cu care acum are și un copil. 

Ani de zile, artista a stat cu chirie într-o garsonieră, având mari probleme financiare, domiciliul copiilor fiind stabilit după divorț la mamă, de către organele competente. După divorț Alin Ionescu a decis să le plătească copiilor săi o pensie de 1.000 de euro, însă mai apoi a cerut în instanță să o reducă la 100 de euro, pe motiv că nu ar avea de unde. Instanța însă i-a respins cererea.

Cristina Spătar este mereu împreună cu cei doi copii ai săi, Albert (aproape 14 ani) și Aida (11 ani)

Cristina Spătar este extrem de mândră de copiii săi

Contactată de jurnaliștii Click! Cristina Spătar a fost cât se poate de sinceră cu privire la relația pe care Alin Ionescu o are cu copii săi. Vedeta a spus că cei mici comunică cât se poate cu tatăl lor, dar adevărul e că nu prea îl vizitează, în primul rând, pentru că nu pot și în al doilea rând, nici nu prea își doresc. Artista ne-a mai spus că indiferent de orice ea le va fi alături copiilor săi și îi va susține necondiționat.

Copiii nu-și doresc, eu îi mai trimit acolo. Eu mi-aș dori să aibă o relație civilizată. Plus că sunt și foarte ocupați.”, a declarat artista pentru Click!

Artista este foarte mândră de Albert și de Aida! Copiii sunt împlicați într-o mulțime de activități precum sportul sau cursurile de pian, iar la școală excelează! Micuții sunt foarte ambițioși și reușesc să îi umple sufletul de bucuriei îndrăgitei cântărețe.

Albert are meditații, e în clasa a 8-a și la sfârșitul anului are examen. Aida a trecut din a patra în a cincea și îți dai seama...E greu în a cincea și ei sunt foarte prinși, foarte ocupați, nu îl vizitează. Aida are numai 10, a început de câteva luni și crede-mă sunt așa de fericită. E o competiție între ei la școală.”, ne-a declarat în exclusivitate Cristina Spătar.

Cristina Spătar traversează acum cea mai bună și mai prosperă perioadă din viață ei, fiind axată atât pe familie cât și pe cariera ei care este într-o continuă ascensiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net