Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, atac dur la Cristina Spătar: „Avem cam multe regine...Artificiale”

Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, a declanșat un atac dur la adresa Cristinei Spătar, supranumită Regina R&B pe rețelele de socializare. Ce răspuns i-a dat cântăreața din Onești?

Cunoscută soprană Daniela Vlădescu (66 de ani), care este și managerul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, a inițiat, recent, în mediul online, un atac fără precedent la adresa Cristinei Spătar, care este supranumită de ani buni „Regina R&B” în România.

Soprana a făcut o postare prin care contestă titlul de „Regină R&B”, adjudecat de Cristina Spătar, la această oră, solicitând totodată să audă un hit care să justifice acest titlu.

Daniela Vlădescu: „Vă rog frumos să îmi spuneți titlul unui hit interpretat de Regina R&B?”

Vă rog frumos să îmi spuneți (scrieți) titlul unui hit interpretat de Regina R&B? Că dacă ești regină peste R&B, nu trebuie să și cânți?”, a fost postarea cunoscutei soprane.

Mesajul a stârnit o avalanșă de comentarii în mediul online.

Da, avem cam multe regine. Mă rog, artificiale! Oricum, domnița nu are repertoriu și nici prea multe calități vocale”, a fost unul dintre comentariile venite din partea fanilor, pe contul de socializare al sopranei.

Cântăreața de operă a continuat să le răspundă fanilor, la secțiunea comentarii.

Iertați-mă, este o «regină» autohtonă. Este treaba ei, dar, ori de câte ori vreau să am acces sumar la știri pe Google, apar, fără oprire, noutăți despre această personalitate ne(re)cunoscută pentru calitățile interpretative.

Și, da, MARIAH CAREY merită să fie numită regină în muzică. La fel și WHITNEY HUSTON, ARETHA FRANKLIN, MARY J.BLIGE, ALICIA KEYS.

Are lumea un talent să creeze mituri din fum și să dărâme personalități adevărate printr-un cuvânt”, a mai spus Daniela Vlădescu, pe Facebook.

Contactată de Click! în legătură cu acest atac, Cristina Spătar a refuzat să ofere vreun comentariu.

Cristina Spătar trece printr-o perioadă înfloritoare pe plan personal. Cântăreața, originară din Onești, s-a căsătorit recent cu milionarul de la Vâlcea, Vincențiu Mocanu.

Daniela Vlădescu, ultima iubită a lui Nicu Ceaușescu

Daniela Vlădescu (66 de ani) a fost ultima iubită a lui Nicu Ceauşescu înainte ca acesta să fie arestat. Cunoscuta soprană este managerul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, din Constanţa.

Cunoscuta cântăreață l-a cunoscut pe Nicu Ceaușescu în urmă cu 35 de ani, pe vremea când se aflau în delegaţie la Festivalul Tineretului de la Moscova. Cei doi au format un cuplu timp de patru ani, până când frumoasa cântăreață a aflat că fiul dictatorului o înșela cu sânge rece.

Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut.

După ce l-am cunoscut, el nu mai bea, era încurajat să bea. Nu avea casa lui, stătea cu sora lui, avea o viluță, avea salariul de 11 mii le lei pe lună, eu ca artistă la operă aveam 3.600 lei.

Eu nu i-am cerut niciodată nimic. Nu am fost o căpușă. Pe părinții lui nu i-am cunoscut. Familia lui nu a avut nimic împotriva mea. Aveam o mașină care mă urmărea.

Am avut microfoane la geamuri, am văzut acum, recent, când am pus termopane. În 1985 am fost interzisă de Elena Ceaușescu la televizor”, a declarat Daniela, la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net