Cristina Spătar, prima vacanță cu soțul, după ce și-au jurat iubire veșnică. Când și unde vor pleca în luna de miere

#Exclusiv Click!

Cristina Spătar (51 de ani) a plecat pentru câteva zile în Italia, alături de soțul milionar, omul de afaceri, Vicky Mocanu.

Este, practic, prima escapadă a celor doi soți, după nunta de jumătate de milion de euro, care a avut loc pe 24 iunie la Râmnicu Vâlcea.

Abia așteptam să ieșim puțin din țară. Amândoi am avut un program încărcat, soțul meu cu fabrica și afacerile, eu cu studioul și piesele noi și nu prea am avut timp de vacanțe. Sora mea stă în Italia și am plecat puțin la ea. Am ales să mergem și câteva zile în Portofino. Nu am plecat încă în luna de miere. Sperăm ca în luna noiembrie să mergem în Maldive și să ne sincronizăm cu programul nașilor, Ion Paladi și soția lui și Corneliu Botgros cu soția, cele două perechi de nași care ne-au cununat. Deocamdată, după ce ne întoarcem din Italia, ne dorim să mergem puțin și la noi la mare, în luna august, și ne pregătim să facem și lansarea brandului de vin care îmi poartă numele!”, ne-a spus Regina R&B-ului  care e pusă pe treabă.

Cum arată în costum de baie la 51 de ani

Soțul artistei nu poate decât să fie tare mândru de Cristina Spătar, care la cei 51 de ani ai săi, afișează o siluetă de vis în costum de baie. Cântăreața a ales un costum mov din două piese pentru plajă și s-a relaxat pe șezlong citind o revistă italiană.  

Cristina Spătar arată din ce în ce mai bine și acordă o atenție aparte corpului său. Artista nu mănâncă mult, preferă întotdeauna ceva ușor, în Italia răsfățându-se cu multe scoici și fructe de mare, fiind atentă la dulciuri și la tot ce îngrașă și dăunează siluetei.

Este o răsfățată

Cântăreața este în al nouălea cer! Atunci când a împlinit 51 de ani, pe 17 iunie, Cristina Spătar a avut parte de o aniversare ca în povești. Soțul ei, milionarul Vicențiu Mocanu, cunoscut ca Vicky între prietenii săi, o răsfață că nimeni altul și o copleșește pur și simplu cu cadouri scumpe la care artista nici nu se așteaptă, de fiecare dată când are ocazia. După ce a primit o limuzină Maybach de Ziua Îndrăgostiților, la împlinirea celor 51 de ani, milionarul i-a făcut cadou ceva ireal, o clădire de imobile, cu 15 apartamente, așa că vedeta a devenit proprietara acesteia chiar de ziua ei, în timp ce se afla în Bulgaria.

Clădirea are 1.500 metri pătrați, este estimată la peste 2 milioane de euro, se află în Crevedia, iar Cristina Spătar se va ocupa de gestionarea acesteia și își va putea construi astfel mai multe spații de business la parter. 

Cu cât Cristina este mai sus, cu atât sunt eu mai bine! Chiar o iubesc și va fi acolo sus, unde nu a visat niciodată, și ea și copiii! Pentru mine totul este la infinit și pentru totdeauna! Am încredere infinită că pe lângă muzică, ea va reuși și în afaceri și va ajunge foarte sus!”, a mai mărturisit atunci, pentru Click!, soțul Cristinei Spătar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net