Ce cadou a primit Cristina Spătar, de la prietena ei de suflet, Mariana Ionescu Căpitănescu. Unde își va petrece luna de miere

#Exclusiv Click!

A avut o nuntă ca în povești, estimată la suma de 500.000 de euro, invitați unul și unul, și un adevărat regal muzical. 

Cristina Spătar (51 de ani) s-a bucurat, a doua zi, după petrecere, de o ciorbă de potroace, pe care a servit-o invitaților, familiei și apropiaților care i-au mai rămas alături și duminică, la Râmnicu Vâlcea. Alături de câteva dintre prietenele ei de suflet, Mariana Ionescu Căpitănescu, Claudia Ghițulescu și Adriana Bahmuțeanu, Cristina Spătar s-a simțit ca într-o adevărată familie.

Înainte de a pleca spre Craiova, la ea acasă, Mariana Ionescu Capitănescu, cea care i-a dedicat la nuntă o frumoasă melodie miresei, despre ea și sora ei, cu toate izbucnind în lacrimi mai apoi, i-a dăruit Cristinei Spătar un cadou special, pe care să îl țină minte toată viața, mai ales că pe lângă muzica ușoară, artista are inclus în programul său și melodii de folclor.

Proaspăta mireasă a primit, astfel, de la Mariana Ionescu Căpitănescu, un accesoriu stilizat, de culoare neagră, brodat cu paiete și fire aurii.

„Șoarțe se numesc la noi! Sunt două piese. Este stilizat, inspirat din costum popular, nu este tradițional autentic, este foarte frumos și o să îi dau și poală și o ie, dar să își aleagă ea de la noi o cămașă", ne-a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu, care s-a bucurat nespus pentru artistă, având în vedere că și-a găsit liniștea și fericirea. 

„Cristina este admiratoarea mea și, între timpm mi-a devenit prietenă! E o atmosferă extraordinară în seara această la nuntă! Este totul la superlativ, de la aranjamentul sălii, de la voia bună, invitații, mireasa are o rochie extraordinară. Suntem fericiți alături de ei! Sunt două perechi de nași, au o misiune foarte importantă, Corneliu Botgros și Ion Paladi. Eu îi urez Cristinei multă fericire, până la adânci bătrâneți, alături de soțul ei, Vicky Mocanu, și să fie fericită, așa, cu zâmbetul pe buze întotdeauna, ca în această seară!", a fost urarea pe care Mariana Ionescu Căpitănescu i-a făcut-o miresei Cristina Spătar, chiar la petrecerea de nuntă.

Mirii vor să plece în Maldive

Și pentru că petrecerea a fost cu fast, se pare că luna de miere nu se va lăsa mai prejos, căci mirii și-ar dori să plece într-o vacanță în Maldive.

„Eu sper să reușim să luăm și nașii alături de noi în luna de miere în Maldive, doar că trebuie să ne sincronizăm cu programul lor de evenimente care este destul de încărcat și atunci o să vorbim și cu ei să vedem dacă reușim ce ne-am propus, măcar pentru câteva zile să fim cu toții împreună, ca o familie, pentru că suntem foarte apropiați de familia lui Ion Paladi și de cea a Maestrului Botgros", ne-a declarat fericită, mireasa Cristina Spătar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net