Cristina Spătar s-a înnoit cu un Maybach de Valentine’s Day. Soțul a scos din buzunar o avere pentru cadoul vedetei!

De când și-a găsit fericirea în brațele soțului ei, omul de afaceri vâlcean Vicențiu Mocanu, Cristina Spătar (50 ani) este cu adevărat răsfățată!

Chiar cu puțin înainte de Valentine’s Day, regina R&B-ului a fost surprinsă de către soțul ei cu o mașină de fițe, un Maybach pe care și-l dorea de mult timp și la care visa. Artista nu își mai încape în piele de fericire și simte că este cu adevărat iubită și fericită!

Soțul ei îi face toate poftele iar Cristina Spătar este liniștită și împlinită din toate punctele de vedere! Preocuparea majoră a Cristinei Spătar este acum organizarea nunții care va avea loc în această vară și care se anunță a fi una fastuoasă! Artista a fost cerută în căsătorie anul trecut în luna decembrie, în Dubai.

A făcut cununia civilă pe 10 decembrie

Cântăreața a devenit doamna Mocanu pe 10 decembrie, are buletin nou și este mai fericită ca niciodată! Artista care este cunoscută drept Regina R&B-ului s-a cununat civil la Primăria Sectorului 1, pe 10 decembrie, cu bărbatul care a cerut-o în căsătorie și cu care s-a logodit în Dubai, milionarul din Vâlcea, Vicențiu Mocanu, cel care a copleșit-o pe artistă cu un superb inel al cărui preț este exorbitant, și un mare buchet de trandafiri albi atunci când a cerut-o în căsătorie în Dubai, în prezența prietenilor lor, emoționați și ei la rândul lor, pentru că totul s-a petrecut la o masă de afaceri care a avut loc în Emiratele Arabe.

Cununia Reginei R&B-ului a fost oficiată chiar de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu este trăită la intensitate maximă, cei doi sunt îndrăgostiți unul de celălalt și se iubesc frumos, urmând ca în această vară să facă și o nuntă ca în povești, așa cum îi stă bine unui milionar. Toate pregătirile pentru nunta din această vară sunt acum în toi.

Face investiții pe piața imobiliară din Dubai

Artistei îi merge bine pe toate planurile și în ultima vreme este din ce în ce mai des văzută în Dubai. Se pare că vedeta investighează piața imobiliară din Dubai și ar fi tentată să facă unele investiții acolo, poate chiar să își cumpere la un moment dat și într-un imobil din Emirate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net