Lovitură dură pentru Alin Ionescu, fostul Cristinei Spătar! Copiii vor să fie adoptați de actualul soț

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Spătar îi dă lovitură după lovitură fostului soț, Alin Ionescu! Solista s-a măritat, zilele trecute, cu un milionar din Vâlcea, pe repede înainte, la Starea Civilă și urmează să se mute împreună cu acesta în noua casă de la Crevedia, în aceeași zonă cu fostul soț.

Surse din anturajul Cristinei, au dezvăluit, pentru Click!, că și copiii Cristinei Spătar îl plac mai mult pe actualul ei soț decât pe tatăl lor biologic, Alin Ionescu. Aceștia au cerut, la unison, să fie adoptați de noul lor tată!

Viața Cristinei Spătar a luat o întorsătură incredibilă, la 50 de ani! Aceasta și-a găsit o nouă dragoste în persoana milionarului din Vâlcea, Vincențiu Mocanu, și s-a și măritat, pe repede înainte, cu acesta.

Cristina Spătar a fost cerută de soție în Dubai, de către noul ei iubit, iar pe 10 decembrie, aceștia au făcut cununia civilă, la Sectorul 1. Mirii și-au programat și nunta pentru vara lui 2023.

Acum, în noua familie a Cristinei e fericire mare, mai ales că cei doi copii ai Cristinei Spătar, Albert (în vârstă de 13 ani și 3 luni) și Aida (care urmează să împlinească 11 ani, anul viitor), îl adoră pe tatăl lor vitreg. Copii îl plac atât de mjult pe noul lor tată vitreg încât i-au cerut chiar să-i adopte, ca să-i poarte numele.

Cristina Spătar: „Îi dădea băiatului castane în cap!"

Copiii nu mai vor să mai poarte numele lui Alin, vor să fie adoptați de către noul soț al Cristinei. iatul chiar e supărat pe tatăl lui natural, pentru că, de fiecare dată când îl vedea, îi dădea castane în cap!, au dezvăluit surse din anturajul Cristinei Spătar, pentru Click!.

În 2016, la divorț, Cristina Spătar avea să fie aruncată în stradă din vila de la Crevedia de către fostul soț, Alin Ionescu, împreună cu cei doi copii, Albert și Aida. Afaceristul și-a alungat fosta soție din casă, cu tot cu copii, pentru a se muta cu “amanta” lui de atunci, devenită între timp și soție, Larissa Tănăsoiu.

Alin Ionescu, alături de actuala soție, Larissa Tănăsoiu
Alin Ionescu, alături de actuala soție, Larissa Tănăsoiu

Regina R& B s-a văzut nevoită să-și închirieze un apartament, într-un bloc modest, împreună cu cei doi copii. Cristina dus-o foarte prost cu banii o perioadă. Spătar l-a dat și în judecată pe fostul soț, Alin Ionescu, pentru neplata pensiei alimentare a copiilor.

Spatar se mută cu noul soț la Crevedia! Va fi vecină cu fostul!

Anul acesta, însă, roata s-a întors pentru Cristina. Solista ne anunța în vară că și-a achiziționat, chiar de ziua ei, o casă la roșu. Culmea, imobilul se află tot la Crevedia, în aceeași zonă de unde a fost alungată de fostul soț.

Chiar de ziua mea, pe 17 iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm.

Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo. Casa am luat-o la roșu.”, a declarat Cristina Spătar, în exclusivitate pentru Click!.

Acum, Cristina se va muta, în curând, în noua casă de la Crevedia, împreună cu noul ei soț și cu cei doi copii. Va fi vecină, deci, cu Alin Ionescu, care are și el acum o nouă familie împreună cu Larissa Tănăsoiu, cu care are un băiețel, pe nume Ayan, în vârstă de 3 anișori.

Cristina Spătar și omul de afaceri Alin Ionescu au fost căsătoriți între anii 2008 și 2016, și au împreună doi copii, o fetiță, Aida și un băiat, Albert. Cristina Spătar și Alin Ionescu au pus capăt relației lor în 2016, iar în prezent cei doi mai interacționeză doar de nevoie, datorită celor doi copii pe care îi au împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net