Secretele nunții Cristinei Spătar cu milionarul din Vâlcea: „Ne-a luat pe toți ca din oală!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cununia Cristinei Spătar cu milionarul Vicențiu Mocanu a luat prin surprindere pe toată lumea. Nici măcar rudele sau prietenii foarte apropiați n-au știut de pasul cel mare pe care regina R&B l-a făcut zilele trecute, când i-a spus „Da!”, la starea civilă, noului ei soț! Claudia Ghițulescu s-a trezit pe post de nașă, pe nepusă masă!

Cristina Spătar trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale! Regina R&B a surprins pe toată lumea atunci când a fost cerută de soție în Dubai, de către noul ei iubit, milionarul Vincențiu Mocanu, originar din Vâlcea.

Citește și: Primele imagini cu viitorul soț al Cristinei Spătar. Seamănă leit cu fostul

Nici nu s-a dezmeticit bine după cererea în căsătorie de la Dubai și, de cum a călcat pe pământ românesc, Cristina s-a dus glonț cu milionarul la Starea Civilă! Cântăreața s-a cununat la Primăria Sectorului 1, iar ceremonia a fost oficiată chiar de către Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Surpriza a fost mare chiar și pentru apropiații și rudele Cristinei, care s-au trezit luați pe sus la cununie. Claudia Ghițulescu s-a trezit și ea că este nașă, peste noapte!

Claudia Ghițulescu: „A hotărât așa din scurt!”

Vezi și: Cristina Spatar, răzbunare maximă pe fostul soț! I-a dat fatala după ce a aruncat-o în stradă!

Eu am fost nașă, martoră! Nu am știut nimic, ce crezi?! Și zice ea la mine: buletinul, vă rog! Serios?! Ne-a luat pe toți ca din oală! Am rămas tablou! Soțul ei a luat-o si pe ea prin surprindere! Nici ea nu se aștepta să se mai mărite așa repede! Chiar se gândea ce o să zică lumea că se mărită, când ea are doi copii! De aceea a și vrut să țină ascuns totul până în ultimul moment.

Pentru mine a fost o surpriză, m-am bucurat extraodinar de mult. Și pentru ea a fost o surpriză, a hotărât așa din scurt. Și i-am zis foarte bine că și lucrurile făcute așa din scurt, pe grabă, uneori funcționează. Așa că noi îi dorim casă de piatră, să fie fericită, că merită.”, a povestit Claudia, pentru Click!, cea mai bună prietenă a Cristinei Spătar.

La cununia artistei cu milionarul vâlcean au mai fost prezenți Mihaela Gurău și Nicușor Iordan, rudele proaspeților miri, dar și sora artistei, care a venit și ea, într-un suflet, special din Italia, împreună cu familia ei.

De la eveniment, nu au lipsit nici cei doi copii ai Cristinei Spătar: Albert (în vârstă de 13 ani și 3 luni) și Aida care urmează să împlinească 11 ani anul viitor), și care-l plac tare mult pe tatăl lor vitreg.

Mai vezi și: Cristina Spătar: «De Sărbători, dorul de părinți se adâncește». Și mama, și tatăl ei au murit de cancer

Când face nunta Cristina Spătar?

Prin urmare, anul 2023 o prinde pe Cristina Spătar măritată pentru a doua oară. Mirii și-au programat deja nunta pentru vara lui 2023 și au început deja pregătirile în forță.

Solista a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Alin Ionescu, de care a divorțat cu scandal, în urmă cu șase ani. Atunci, fostul soț a azvârlit-o practic afară, în stradă, împreună cu cei doi copii.

La prima ei nuntă, în 2008, artista a fost una dintre cele mai scumpe mirese la acel moment, căci a purtat un colier unicat, realizat din 1.400 de diamante, încrustate în aur alb.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net