Cristina Spătar: «De Sărbători, dorul de părinți se adâncește». Și mama, și tatăl ei au murit de cancer

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Spătar devine nostalgică, mai ales în preajma sărbătorilor, fie ele de Paște sau de Crăciun, atunci când toată familia se adună la masă. Cântăreața recunoaște că o poartă mereu în gânduri pe mama ei și că dorul de părinți este mai puternic în această perioadă. Cristina Spătar își alină suferința și dorul de părinți atunci când își vede copiii, alături de care abia așteaptă să meargă la biserică în noaptea de Înviere.

Cristina Spătar
Cristina Spătar

În Săptămâna Mare, a Patimilor, voi face curățenie. Joi vopsesc ouăle și o să am un ajutor de nădejde în copii. De Paște sunt așteptată la Craiova, la cea mai bună prietenă a mea, Claudia Ghițulescu, dar vreau să merg și la Onești, la mine, să duc copiii să ne vedem rudele. În perioada asta se curăță mormintele, o să merg și la mama la mormânt!”, a povestit, pentru Click!, Cristina Spătar! De altfel, artista nu o poate uita pe mama ei și amintirea celei care i-a dat viață este încă vie în sufletul ei.

Părinții Cristinei Spătar, pe vremea când formau un cuplu fericit foto: arhiva personală
Părinții Cristinei Spătar, pe vremea când formau un cuplu fericit foto: arhiva personală

Mama este mereu în sufletul meu! Cu ea semăn eu și fetița mea, Aida. Mă copleșesc tot felul de amintiri în perioada asta și nu numai, doar că de Sărbători dorul de părinți se adâncește! Mă gândesc la mama, când aveam familie, părinți, copilărie! Sărbătorile sunt cu emoție pentru mine. Îmi amintesc mereu de mama.

Ea făcea toate bunătățile, eram răsfățată! Aveam 20 și ceva de ani când a plecat, în ’97. Sunt amintiri pe care nu le poți uita niciodată! Am avut o copilărie superbă și în fiecare an mă gândesc cu nostalgie la copilăria mea. Era armonie în casă! Eu, la rândul meu, sunt norocoasă să am copii!”, a mai mărturisit Cristina Spătar, cu nostalgie, pentru Click!

Totodată, artista și-a amintit și de tatăl său. “Anul trecut, în iunie, a murit și tatăl meu, tot de cancer. A trecut aproape un an. E greu!”, a mai adăugat artista, care își dorește să le ofere copiilor ei o viață lipsită de griji și multă dragoste, așa cum a fost și ea crescută, la rândul ei. După Paște, Cristina Spătar pregătește noi proiecte muzicale, atât melodii de folclor cât și R&B.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net