Cristina Spătar a luat o decizie radicală din cauza problemelor financiare. "Toți artiștii o duc rău"

Ultima actualizare:

    Cristina Spătarfoto: Instagram
Cristina Spătarfoto: Instagram

Situație grea pentru Cristina Spătar. Artista se gândește tot mai mult să părăsească țara din cauza problemelor financiare, cauzate de lipsa concertelor. Vedeta vrea să plece în Anglia și momentan testează terenul. Chiar zilele acestea a dat o fugă până la Londra, unde va sta câteva zile pentru a inspecta orașul și posibilitățile unui loc de muncă.

Pandemia a făcut ravagii în buzunarele soliștilor. Unii dintre ei au mai reușit să prindă evenimente, spectacole, ce-i drept pe bani mult mai puțini față de tarifele pe care le practicau înainte, însă cei mai mulți dintre ei nu au reușit să se descurce, mai ales cei care au rate la bănci, chirii sau copii pe la școli. Este și cazul Cristinei Spătar, care a reușit să se descurce o perioadă cu banii încasați la cântările obținute până în luna septembrie, însă din cauza restricțiilor are acum de suferit.

Cântăreața are de plătit un leasing la mașină, chiria la apartamentul în care locuiește cu cei doi copii ai săi, dar și cheltuielile cotidiene, care o dau peste cap. Cum nu mai sunt concerte, iată că nici ea nu mai poate susține atâtea cheltuieli. A măsurat, s-a gândit, a întors situația pe toate părțile și iată ce a decis să plece din țară. Vedeta a avut în urmă cu doi ani o afacere cu haine, care a mers bine o perioadă, apoi a vândut-o, pentru că nu mai avea timp să se ocupe de ea. Nici afacere, nici cântări, așa că soluția este, se pare, emigrarea.

Cristina se află zilele acestea la Londra

"Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel, a cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla, cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze", a povestit, pentru Click!, un apropiat de-al vedetei. Ca drept dovadă că nu este doar un zvon, Cristina se află zilele acestea la Londra unde s-a văzut cu familia ei, dar și cu niște persoane care i-ar putea facilita accesul. "Cristina a plecat joi și va sta câteva zile. Are niște aproiați aici care vor să o ajute. Ea este o persoană creativă, ar putea avea oportunitatea unui loc de muncă frumos și bine plătit. În imobiliare sunt căutate persoane", ne-a mai spus aceeași sursă. 

Citește și:

Cristina Spătar, despre divorțul de fostul soț: «Nu am primit niciun leu de la el»

Cristina Spatar s-a despărțit de logodnicul tinerel. «Am luat o pauză!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net