Cristina Spătar și copiii nu pot pleca din România din cauza fostului soț al vedetei: «Șase ani nu pot să fac nimic»

Ultima actualizare:

Cristina Spătar și Alin Ionescu au fost căsătoriți între anii 2008 și 2016, iar împreună sunt părinții a doi copii, o fetiță și un băiat. În ciuda faptului că s-au despărțit de multă vreme, Cristina este încă afectată de unele dintre decizii pe care fostul partener de viață le ia. 

Cristina Spătar nu poate părăsi țara alături de copii fără acordul fostului soț
Cristina Spătar nu poate părăsi țara alături de copii fără acordul fostului soț

Cristina Spătar și Alin Ionescu au pus capăt relației lor ăn anul 2016, însă sunt nevoiți să interacționeze datoriită celor doi copii pe care îi au împreună. Potrivit spuselor Cristinei, Alin Ionescu refuză să colaboreze cu ea și să-și ofere acceptul pentru ca ea să poată călătorii cu Aida și Albert în afara României. Artista este revoltată și și-a exprimat deamăgirea în direct, în platoul emisiunii Antena Stars. 

Artista și-ar dori să se mute din România într-o altă țară care să le ofere mai multe posibilități celor doi copii, însă fostul soț refuză să semneze actele care să îi permită solistei asta. Albert este pasionat de fotbal, iar Cristina susține că, într-o altă țară, băiatul ar avea mai multe posibilități de a-și cultiva pasiunea.

Pentru a putea decide fără a-l consulta pe Alin Ionescu, Cristina trebuie să aștepte ca cei doi copii să împlinească vârsta majoratului, așadar vorbim de încă șașe ani de așteptare. 

„Soțul meu nu vrea să ne dea acordul. Băiatul meu iubește foarte mult fotbalul și mă gândeam că într-o altă țară ar putea evolua frumos, mai mult decât aici. Eu mă consult cu el în orice decizie, dar oricum, dacă nu este să fie, aia e. Consider că în toate este mâna lui Dumnezeu!. Minim 6 ani nu pot să fac nimic, nu pot să părăsesc Românai cu ei, este imposibil. Cel puțin șase ani trebuie să mai stau aici.", a declarat Cristina Spătar.

Cristina Spătar a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr cu 21 de ani 

După despărțirea de Alin Ionescu, Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, care era cu 21 de ani mai mic decât ea. Pe Tiberiu, Cristina îl cunoscuse cu doar două luni înainte de divorțul de Alin Ionescu.

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru s-au despărțit în luna mai 2021
Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru s-au despărțit în luna mai 2021

Tânărul a reușit să o cucerească și îi cunoscuse și pe cei doi copii ai vedetei cu care se înțelegea de minune, conform relatărilor Cristinei. Din păcate, relația lor a ajuns la final în luna mai 2021, iar din acel moment Cristina a decis să ia o pauză de la întâlniri și legături amoroase. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net