Cristina Spătar, transformată cu totul! Operații sau filtre?

Ultima actualizare:

Cristina Spătar zici că este cu totul altă femeie. La cei 49 de ani pe care îi are, artista arată spectaculos. Ea a pozat cu un decolteu amețitor, iar fața îi este complet întinsă, fără niciun rid. Să fie vorba de operații sau filtre de pe Instagram?

Cristina Spătar, alături de fostul iubit. Sursa foto: Instagram
Cristina Spătar, alături de fostul iubit. Sursa foto: Instagram

Este singură pe plan amoros, însă își ia energia de la cei do copii ai săi. Cristina Spătar zâmbește și este fericită cu viața ei. Vedeta încearcă să fie în pas cu moda, lansează melodii și se pare că este total reîntinerită. Nu știm ce și-a făcut, însă cântăreața apare schimbată.

Cristina Spătar, apariție fabuloasă în social media

Vedeta pare că a găsit elixirul tinereții, căci în ultimele poze de pe Instagram apare cu ținute îndrăznețe, decolteuri adânci și cu un zâmbet pe toată fața. Artista pare de 30 ani, nicidecum de 49. 

Deși a trecut prin multe greutăți, moartea mamei sale, care a fost una de impact pentru ea, dar și faptul că Alin Ionescu, bărbatul cu care are un copil a înșelat-o de mai multe ori și chiar a izgonit-o din căminul conjugal cu cei doi copii pentru a aduce altă femeie, iată că artista Cristina Spătar și-a adunat forțele și e din nou diva de altădată.

Cristina Spătar: Sursa foto: Instagram
Cristina Spătar: Sursa foto: Instagram

Într-una dintre imaginile de pe social media, Cristina Spătar apare ca o femeie fatală, iar fanii i-au trimis cuvinte de laudă. Vedeta se împarte între Marea Britanie și România, căci are rudele peste hotare. În ultima perioadă, artista a petrecut mai mult timp în Anglia, unde se și gândea să rămână.

Cristina Spătar este fără doar și poate o luptătoare, căci reușește să-și întrețină cei doi copii, dar să își mențină și stilul de viață. În urma divorțului de Alin Ionescu, cântăreața a rămas falită, deși fusese căsătorită cu un milionar. 

Vedeta nu a luat decizia de a părăsi țara doar pentru că fiul ei, Albert, i-a transmis că dacă o face nu este suficient de puternică și că ar fi bine să rămâne și să fie o luptătoare ca și până acum. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net