Primele imagini cu viitorul soț al Cristinei Spătar. Seamănă leit cu fostul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Spătar este super fericită și trăiește unele dintre cele mai frumoase momente din viața ei. Click! oferă primele imagini cu viitorul soț al reginei R&B.

De la jumătatea vieții, artista radiază. Îi merge din plin pe toate planurile și este extrem de recunoscătoare divinității pentru asta. Și-a întâlnit, în sfârșit, sufletul pereche atunci când poate nu mai avea așteptări prea mari de la viață.

Dar soarta i-a surâs și a surprins-o ca în povești. Zilele trecute artista a fost cerută în căsătorie în Dubai, acolo unde merge frecvent în ultima vreme. A primit un inel de invidiat, iar anul viitor va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Cu toții s-au întrebat cine este domnul misterios care ii face zilele frumoase Cristinei Spătar și cu cine și-a refăcut viață artista.

Misterul a fost spulberat! Regina R&B  așa cum este numită în muzică din România, are o frumoasă relație cu milionarul Vicențiu Mocanu, un om de afaceri vâlcean, cel care a copleșit-o pe cântăreața cu un superb inel al cărui preț este exorbitant, și un mare buchet de trandafiri albi atunci când a cerut-o în căsătorie în Dubai, în prezența prietenilor lor, emoționați și ei la rândul lor, pentru că totul s-a petrecut la o masă de afaceri.

Potrivit publicației Tribuna Vâlceană, Vicențiu Mocanu  este un milionar vâlcean, unul dintre cei mai importanți investitori din Vâlcea, fiind proprietarul unor companii importante și este un bun investitor în domeniul imobiliarelor.

Cristina Spătar este foarte fericită că l-a întâlnit pe milionarul vâlcean Vicențiu Mocanu și și-a găsit liniștea în brațele lui, simțindu-se astfel iubită și respectată. "Sunt fericită, mă simt binecuvântată!",  a marturisit Cristina Spătar.

Cristina Spătar se menține în formă cum știe mai bine

Acum, mai mult ca oricând, Cristina Spătar trebuie să aibă grijă de silueta ei, având în vedere că urmează să fie mireasă anul viitor. De obicei, cântăreața își menține silueta cu mult sport, pillates și salate. Deocamdată nu se știe data nunții, însă cu siguranță cei doi viitori soți își pregătesc o nuntă fabuloasă.

„Am rupt sala în două, cel puțin în ultimii doi ani am făcut pilates, m-am chinuit, am combinat pilates cu sala.  Mănânc numai salate, salate cu ton, salate de toate felurile, și stau în stres, când copii sunt în timpul școlii. E greu! Asta mă ține în priză! Faptul că sunt singură cu doi copii, este o provocare pentru orice mamă!”, ne declara Cristina Spătar, la un moment dat, pentru Click!. 

Artista a schimbat anul acesta prefixul și consideră că a fost unul dintre cei mai frumoși din viață ei. S-a plimbat mult, a cântat, iar sfârșitul anului i-a adus un eveniment mult așteptat, o cerere în căsătorie, o logodnă departe de ochii lumii, în Dubai, și zâmbetul pe buze.

Mai mult decât atât, pe lângă muzică, Cristina Spătar își va dezvolta activitatea și în domeniul imobiliarelor, în Emiratele Arabe, mai precis în Dubai, în colaborare cu logodnicul său, care îi va deveni soț cât de curând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net