Cristina Spătar s-a logodit la Dubai! "Am spus: DA!"

Surpriză mare! A ieșit dragostea în calea Cristinei Spătar. Vedeta a anunțat pe că a spus "Da!", pentru a doua oară, tocmai la Dubai. Regina R& B a fost cerută de soție, la 50 de ani.

cub cristina spătar png

A ieșit din nou soarele pe strada Cristinei Spătar! Aflată la Dubai, unde a tot mers în ultima vreme, Cristina Spătar a anunțat că se căsătorește a doua oară! 

Vedeta a fost cerută de soție în Emirate și s-a pozat fericită din cale afară cu inelul imens pe deget! "I said yes" ( "Am spus: <<Da!>>" ) a scris Cristina în dreptul fotografiei, în care flutură mândră tare inelul de mii de euro, care sclipește de îți ia ochii pe degetul Reginei R& B!

Cristina, însă, nu a divulgat nimic despre identitatea noului bărbat din viața ei, care i-a și oferit inelul. Vedeta dorește să țină deocamdată la secret relația. 

În ultima perioadă, artista a făcut o serie de schimbări benefice în viața ei. Și-a operat nasul și s-a și mutat în casă nouă chiar în cartierul unde a locuit cu fostul soț, Alin Ionescu, cel care a și dat-o afară din casă la divorț, cu tot cu cei doi copii de mână. 

Cristina a trecut peste greutăți demnă și acum, se pare, că dragostea i-ar fi surâs, din nou, și nu oriunde tocmai la Dubai. În ultima jumătate de an, solista a luat drumul Dubaiului tot mai des, însă nu a dezvăluit încă cine este bărbatul care i-a furat inima și care, iată, a cerut-o de soție, la 50 de ani! 

A fost la psiholog după divorț! 

După divorțul cu scandal de Alin Ionescu, Cristina Spătar a mers la psiholog pentru a-și reveni din șoc. Solista a fost dată afară din vila de la Crevedia, în care locuia împreună cu copiii, chiar de către fostul soț, Alin Ionescu. Vedeta s-a trezit pe străzi, cu doi copii mici de mână. 

Omul de afaceri Alin Ionescu și-a alungat fosta soție din casă, cu tot cu copii, pentru a se muta cu “amanta” lui de atunci, care i-a devenit, între timp, chiar soție, Larissa Tănăsoiu. 

„Întotdeauna mi-a fost teamă să nu pierd, pe mama, casnicia, și chiar asta mi s-a întâmplat pînă la urmă. Am fost și la psiholog, am vrut să înțeleg de ce pleacă un bărbat de lângă soția perfectă, ăi duceam micul dejun la pat. L-am dus și pe fiul meu, Albert la psiholog. Cu fostul soț nu mai vorbesc, nu avem ce mai discuta.

Vine ia copiii, nu ne întâlnim, eu le fac băgăjelul. Avem un proces în ce privește pensia alimentară. Nu s-a rezolvat nimic încă. Am o relație normală în schimb cu cumnatul meu, cu fratele fostului soț”, a spus solista, la Pro TV.

La 50 de ani, Cistina Spătar a rămas una dintre cele mai dorite soliste din show-biz-ul nostru. Cântăreața a mai fost căsătorită, în trecut, cu omul de afaceri Alin Ionescu, de care s-a despărțit, însă, cu mare scandal. Aceștia au împreună doi copii: Albert și Aida, pe care Cristina a fost nevoită să-i crească singură de la divorț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
FotoJet jpg
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png