Cristina Spatar, răzbunare maximă pe fostul soț! I-a dat fatala după ce a aruncat-o în stradă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Apare soarele în curând și pe strada Cristinei Spătar! Cântăreața se mută în toamna asta în casă nouă! Ironia sorții, însă, tot la Crevedia, de acolo de unde în 2016 a fost, practic, aruncată în stradă, cu tot cu cei doi copii, chiar de către fostul soț, Alin Ionescu. 

Cristina Spatar, răzbunare maximă pe fostul soț! I-a dat fatala după ce a aruncat-o în stradă!
Cristina Spatar, răzbunare maximă pe fostul soț! I-a dat fatala după ce a aruncat-o în stradă!

Din lux în saracie, și viceversa! 

În 2016, la divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar ajungea din lux în saracie! La puțin timp după divorțul de omul de afaceri, acesta a dat-o afară pe cântareață din vila de la Crevedia, în care regina R& B locuia împreună cu cei doi copii ai lor, Aida și Albert. 

Afaceristul a grăbit, însă, totul și și-a alungat fosta soție din casă, cu tot cu copii, pentru a se muta cu “amanta” , devenită între timp soție, Larissa Tănăsoiu. 

Vezi și: Arată senzațional! Cristina Spătar este transformată la 49 de ani!

Aruncată practic pe străzi, regina R& B s-a văzut nevoită să-și închirieze un apartament, într-un bloc modest, împreună cu cei doi copii. A dus-o prost cu banii, mai ales că, la un moment dat, Spătar și-a dat chiar în judecată fostul soț pentru neplata pensiei alimentare a copiilor. 

Pandemia a fost și ea o piatră grea de încercare pentru Cristina, care iată însă că reușește să-i dea lovitura fatală fostului soț. 

Nu rata nici: Cristina Spătar: «De Sărbători, dorul de părinți se adâncește». Și mama, și tatăl ei au murit de cancer

În septembrie ne mutăm!

Vedeta a anunțat, în exclusivitate pentru Click!, că tocmai ce și-a achiziționat de ziua ei o casă la roșu. Ironia sorții chiar în Crevedia, zonă de unde fusese “expulzată” de fostul soț. 

“Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo

Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a declarat Cristina Spătar, în exclusivitate, pentru Click! 

Refuză să-i dea copiii în străinătate 

Cristina Spătar și omul de afaceri Alin Ionescu au fost căsătoriți între anii 2008 și 2016, iar împreună sunt părinții a doi copii, o fetiță, Aida și un băiat, Albert.

Cristina Spătar și Alin Ionescu au pus capăt relației lor în 2016, iar  în prezent cei doi sunt nevoiți să mai interacționeze doar datorită celor doi copii pe care îi au împreună. 

Solista a semnalat, recent, însă că Alin Ionescu ar fi refuzat să-și dea acceptul pentru ca ea să poată călători cu Aida și Albert în afara României. 

Interesant și: Cristina Spătar și-a susținut fetița de 10 ani pe podium! Imagini superbe cu frumoasa Aida

Soțul meu nu vrea să ne dea acordul. Băiatul meu iubește foarte mult fotbalul și mă gândeam că într-o altă țară ar putea evolua frumos, mai mult decât aici. Eu mă consult cu el în orice decizie, dar oricum, dacă nu este să fie, aia e. Consider că în toate este mâna lui Dumnezeu!

Minim 6 ani nu pot să fac nimic, nu pot să părăsesc România cu ei, este imposibil. Cel puțin șase ani trebuie să mai stau aici.", a declarat Cristina Spătar, la Antena Stars. 

La un moment dat, Cristina se gândise să părăsească țara împreună cu micuții, însă Alin Ionescu s-a opus categoric. 
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net