#Exclusiv Click!

Cristina Spătar, operată de urgență: «Mi-a fost frică, aveam dureri mari!»

21 iulie 2022 10:13   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Cristina Spătar are probleme mari de sănătate! Vedeta a ajuns pe masa de operație după o banală sinuzită, care o chinuie de mai bine de un an de zile. 

Zilele trecute, Cristina Spătar a acuzat dureri atroce de cap și a ajuns la Urgențe! Medicul i-a pus diagnosticul de sinuzită și i-a recomandat de urgență operația. 

Vedeta a suferit, în cursul de zilei de ieri, o intervenție complicată la Spitalul Panduri. 

Vezi și: Cristina Spătar și-a strigat suferința pe internet. Motivul pentru care data de 26 martie este una dureroasă pentru artistă

Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. 

Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. 
M-a operat domnul profesor doctor Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat. 

Nu rata nici: Cristina Spătar și-a susținut fetița de 10 ani pe podium! Imagini superbe cu frumoasa Aida

Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a declarat Cristina Spătar, în exclusivitate pentru Click! 

“Copiii au rămas la tatăl lor!”

Vedeta va fi externată azi, în jurul prânzului, și de abia așteaptă să-și revadă copiii, pe care i-a lăsat la fostul soț, Alin Ionescu. 

Wow: Caniculă afară, dar și pe Instagram! Mamma mia, ce sexy sunt vedetele din România!

“Copiii au rămas la tatăl lor. Sunt îngrijorați și ei! Albert tocmai ce m-a sunat sa mă întrebe: mami, ești bine? Te-ai trezit? Când vii acasă? Vrem acasă! De abia aștept se merg la copii!”, a mai declarat solista, pentru Click! 

Cristina Spătar (50 de ani) este una dintre cele mai râvnite soliste din show-biz. Cântăreața a fost căsătorită cu omul de afaceri Alin Ionescu, cu care are doi copii: Albert și Aida, pe care de la divorț i-a crescut singură. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe