Cristina Spătar și-a strigat suferința pe internet. Motivul pentru care data de 26 martie este una dureroasă pentru artistă

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute artiste din peisajul muzical autohton. Vedeta trece prin momente dificile întrucât fostul soț refuză să coopereze și să accepte ca ea să plece cu cei doi copii în străinătate. 

image

Cristina Spătar s-a retras din showbiz în urmă cu mulți ani, iar divorțul de soțul ei a lăsat urme adânci în sufletul artistei. Din păcate, Alin refuză să coopereze cu vedeta și nu dorește să aprobe plecarea Cristinei în străinătate cu cei doi copii. Pe 26 martie, Cristina Spătar a distribuit un mesaj emoționant care face referire la un eveniment important din viața artistei, mai exact moartea mamei sale. 

Cristina Spătar a distribuit pe 26 martie un mesaj sensibil adresat celei mai importante persoane din viața sa, mama ei care s-a stins din viață. 

„26 martie...Te-am fi aniversat azi mamă...dar Dumnezeu a vrut să pleci acolo sus într-o lume mai bună... Îmi e atât de dor de tine... Cred că ai fi tare mândră de mine...Ai cei mai frumoși și buni nepoței.... Ești în sufletul meu pentru totdeauna!”, a scris Cristina Spătar pe contul personal de Instagram. 

Citește și: Cristina Spătar, batjocorită de Larisa Tănăsoiu

Cristina Spătar s-a retras din showbiz în urmă cu mulți ani. În anul 2016 a divorțat de Alin Ionescu iar relația dintre ei nu este dintre cele mai bune. Alin Ionescu s-a recăsătorit cu o tânără pe lume Larisa care nu de puține ori a vorbit în termeni negativi despre fosta soție a lui Alin Ionescu. Cristina a preferat să stea departe de controverse și a subliniat, nu doar cu o singură ocazie, că își dorește ca copiii ei să aibă parte de liniște și pace. 

"Nu vreau să comentez pe acesta temă. Asta ar însemna un război și am nevoie de liniște pentru copiii mei. Chiar am nevoie de liniște. Vizavi de acești oameni nu vreau să mai fac comentarii, chiar nu mai vreau. Am avut destul în ăștia 6 ani. Nu mai vreau. Nu vreau să mai deschid subiectul ca să nu se creeze acel boomerang, în care o să existe mereu discuții și nu vreau să le mai creez. Prefer să las lucrurile așa, să aplanez. Dacă vreodată o să mai fie vorba despre treaba asta, nu mai vreau să discut despre fata asta. Chiar nu mă interesează femeia în sine. Nu văd ce aș câștiga dacă aș vorbi despre asta. Vreau liniște pentru copii, atât vreau.", a declarat Cristina Spătar.  

Vezi și: Cristina Spătar și copiii nu pot pleca din România din cauza fostului soț al vedetei

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net