Cristina Spătar, batjocorită de Larisa Tănăsoiu și pusă la zid de fostul soț!: «Nu mă interesează femeia în sine»

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în urmă cu șase ani, însă sunt nevoiți să interacționeze datorită celor doi copii pe care îi au împreună. Artista încearcă să păstreze un contact minim cu bărbatul care i-a fost alături și dorește să stea departe de orice conflict care ar putea dăuna copiilor. 

Cristina Spătar a fost umilită de fostul soț
Cristina Spătar a fost umilită de fostul soț

Cristina Spătar și Alin Ionescu au pus capăt relației lor după opt ani de iubire, în 2016. Nici în prezent legătura dintre ei nu este una prea bună, iar Alin refuză să îi dea acordul artistei pentru a ieși afară din țară alături de cei doi copii, așa cum a dezvăluit Cristina, în cadrul unei emisiuni televizate.

În plus, actuala parteneră a lui Alin ar fi folosit cuvinte dure pentru a descrie pe fosta soție a afaceristului. Vorbele negative au circulat cu rapiditate și au ajuns și la urechile Cristinei Spătar. 

Larisa ar fi folosit descrie dure pentru a o descrie pe fosta soție a partnerului său
Larisa ar fi folosit descrie dure pentru a o descrie pe fosta soție a partnerului său

Solista a preferat să ofere un răspuns plin de diplomație și a subliniat că un răspuns agresiv ar putea da naștere unui conflict în urma căruia copiii ar fi cei care ar avea cel mai mult de suferit. Cristina a menționat că își dorește liniște pentru ea și pentru copiii săi. 

Citește și: Cristina Spătar și copiii nu pot părăsi România din cauza fostului soț al vedetei

"Nu vreau să comentez pe acesta temă. Asta ar însemna un război și am nevoie de liniște pentru copiii mei. Chiar am nevoie de liniște. Vizavi de acești oameni nu vreau să mai fac comentarii, chiar nu mai vreau. Am avut destul în ăștia 6 ani. Nu mai vreau. Nu vreau să mai deschid subiectul ca să nu se creeze acel boomerang, în care o să existe mereu discuții și nu vreau să le mai creez. Prefer să las lucrurile așa, să aplanez. Dacă vreodată o să mai fie vorba despre treaba asta, nu mai vreau să discut despre fata asta. Chiar nu mă interesează femeia în sine. Nu văd ce aș câștiga dacă aș vorbi despre asta. Vreau liniște pentru copii, atât vreau.", a declarat Cristina Spătar, conform Wowbiz. 

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Cristina dezvăluia că fostul ei soț refuză să îi ofere acordul pentru a părăsi țara alături de copii. Potrivit mărturisirilor Cristinei, băiatul cuplului este pasionat de fotbal, iar cântăreața este de părerere că o țară din străinătate i-ar putea oferi șansa să se antreneze corespunzător pentru a obține rezultatele dorite.

Larisa, actuala soție a lui Alin Ionescu Sursă foto: Instagram Larisa Ionescu
Larisa, actuala soție a lui Alin Ionescu Sursă foto: Instagram Larisa Ionescu

În ciuda argumentelor pe care le-ar fi adus, Cristina nu a reușit să îl cinvingă pe Alin să semneze actele necesare, așadar copiii vor trebui să aștepte până la împlinirea vârstei de 18 ani pentru a putea decide singuri, fără a avea nevoie de aporbarea părintelui. 

Vezi și: Cât de provocator a pozat actuala soție a lui Alin Ionescu!

Cristina Spătar împreună cu anternorul de fitness Tiberiu Vărzaru
Cristina Spătar împreună cu anternorul de fitness Tiberiu Vărzaru

După despărțirea de Alin, Cristina a format un cuplu alături de un anternor de fitness mult mai tânăr decât ea, pe nume Tiberiu Vărzaru. Pe de altă parte, Alin și-a găsit fericirea în brațele o altei femei, Larisa Tănăsoiu, pe care a a dus-o în fața altarului și alături de care are deja un copil. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net