Cristina Spătar și-a susținut fetița de 10 ani pe podium! Imagini superbe cu frumoasa Aida

Cristina Spătar e o mămică mândră. Cei doi copii ai ei sunt foarte cuminți dar și talentați. Albert are 12 ani și face fotbal cu pasiune, iar Aida, la doar 10 ani, a fost mânată de mămica ei pe podium, și a urmat cursurile de modelling pentru copii de la Kids Model Academy, supervizate de Cătălin Botezatu.

image

Aida a absolvit cursurile de modă și a primit luni seară și o diplomă în acest sens, chiar de la celebrul Cătălin Botezatu, prezent și el la show-ul de modă, o prezentare în toată regula, doar cu copii. Bote a fost plăcut surprins să vadă atâtea fete și atâția băieți talentați.

La rândul ei, Cristina Spătar a fost foarte încântată pentru că și-a văzut fetița pe podium.

“Aida este foarte timidă și mi-am dorit să își învingă cumva această teamă. Este un copil foarte bun, cuminte, ascultător. Eu așa am început, am prezentat pe podium și mi-am dorit să vadă și ea cum e, așa că am înscris-o la aceste cursuri de modelling pentru copii. Și-ar dori să mai facă și volei. Eu îi încurajez să facă ce le place.

Albert e băiat mare deja, are 12 ani și este foarte pasionat de fotbal. Eu sunt și mamă și tată pentru ei, stau cu ei, am grijă de ei, le gătesc, îi mai și cert câteodată, dar ne înțelegem foarte bine împreună!”, a mărturisit Cristina Spătar pentru Click!

Cristina Spătar nu are noroc în dragoste

La 49 de ani, Cristina Spătar este mamă singură. Supranumită “Regina muzicii R&B”, artista pare să aibă ghinion în dragoste. După divorțul de Alin Ionescu, care a avut loc în 2016, Cristina Spătar nu a mai avut relații foarte stabile.

Artista s-a concentrat mai mult pe copii, care, după spusele Cristinei, nu ar avea o problemă dacă mama lor și-ar reface viața, pentru că vor să o vadă fericită.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net