Cristina Spătar, decolteu răvășitor. Are 50 de ani, dar arată impecabil

Cristina Spătar continuă să facă senzație! Ajunsă la vârsta de 50 de ani, vedeta nu ezită în niciun moment să se mândrească cu formele ei impecabile.

Cristina Spătar, decolteu răvășitor
Cristina Spătar, decolteu răvășitor

Nici divorțul de acum câțiva ani, nici problemele de sănătate din 2022 și nici vârsta înaintată nu o pot opri pe Cristina Spătar. Regina R&B și-a etalat din nou aspectul răvășitor.

Cristina are doi copii, o fetiță, Aida și un băiat, Albert, din relația cu afaceristul Alin Ionescu. Vedeta și-a luat mereu în serios rolul de mamă, dar atunci când are timp nu ezită să facă spectacol la evenimetele la care participă.

Iar pentru a convinge pe toată lumea de acest lucru, Cristina Spătar a publicat o fotografie în care își afișează din plin decolteul generos. Diva arată impecabil!

Cristina Spătar a încins atmosfera la un eveniment. Vedeta a apărut cu un decolteu generos

Cristina Spătar, apariție răvășitoare - Foto: Facebook
Cristina Spătar, apariție răvășitoare - Foto: Facebook

Imaginea publicată de Cristina Spătar pe paginile ei de Facebook și Instagram a atras mii de aprecieri. Dar acesta nu a fost singurul moment în care artista a făcut furori în ultima vreme.

Recent, regina R&B a postat câteva fotografii în costum de baie. Vedeta pare să fi savurat din plin vacanța din Emiratele Arabe Unite.

Cristina Spătar, probleme de sănătate în 2022

Anul 2022 nu a fost doar soare și zâmbete pentru Cristina Spătar. Vedeta a ajuns pe masa de operație după o banală sinuzită, care o chinuia de mai mult timp. Artista a avut parte de o intervenție complicată la Spitalul Panduri. După operație, Cristina a povestit pentru Click! prin ce a trecut.

Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă.(...)

Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat. Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a declarat Cristina Spătar, în exclusivitate pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net