Cum o cheamă pe Cristina Spătar, după ce s-a căsătorit cu milionarul Vicențiu. Ce scrie în buletinul artistei

Ultima actualizare:

Cristina Spătar, artista care este cunoscută drept Regina R&B-ului s-a cununat civil la Primăria Sectorului 1, pe 10 decembrie, cu bărbatul care a cerut-o în căsătorie și cu care s-a logodit în Dubai.

Este vorba de milionarul din Vâlcea, Vicențiu Mocanu, cel care a copleșit-o pe cântăreață cu un superb inel al cărui preț este exorbitant și un mare buchet de trandafiri albi atunci când a cerut-o în căsătorie în Dubai. Totul s-a întâmplat în prezența prietenilor lor, emoționați și ei la rândul lor, pentru că evenimentul a fost organizat la o masă de afaceri care a avut loc în Emiratele Arabe.

Cununia Reginei R&B-ului a fost oficiată chiar de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu este trăită la intensitate maximă, cei doi sunt îndrăgostiți unul de celălalt și se iubesc frumos, urmând ca în vara lui 2023 să facă și o nuntă fastuoasă, așa cum îi stă bine unui milionar. Se pare că după sărbătorile de iarnă, vor începe toate pregătirile pentru nunta care va avea loc în această vară.

Imagini de la logodna Cristinei Spătar
Imagini de la logodna Cristinei Spătar

Cristina Spătar este acum mai fericită ca oricând pentru că și-a găsit liniștea! La cununia artistei cu milionarul vâlcean au fost prezenți prietenii de suflet ai Cristinei Spătar, apropiați de-ai ei precum Claudia Ghițulescu, Mihaela Gurău și Nicușor Iordan, rudele proaspeților miri, sora artistei care a venit special din Italia, împreună cu familia ei, dar și copiii Cristinei Spătar: Albert, care este un super băiat acum, în vârstă de 13 ani și 3 luni și Aida, fetița ei, care urmează să împlinească 11 ani pe data de 10 aprilie.

Surse din anturajul cântăreței au declarat pentru Click! faptul că cei doi copiii ai Cristinei Spătar, Aida și Albert, sunt foarte fericiți pentru că mama lor s-a căsătorit din nou și chiar ar fi încurajat-o pe vedetă să facă pasul cel mare. Cu toții se vor muta în casă nouă în curând, pentru că artista e pe ultima sută cu pregătirile și își dorește ca de Crăciun să aibă căminul mult visat!

Citește și - Primele imagini cu viitorul soț al Cristinei Spătar. Seamănă leit cu fostul

Au avut italian food la meniu

După cununia de la sectorul 1, Cristina Spătar, soțul ei, familia, rudele și prietenii au mers să petreacă la un restaurant de fițe unde s-au bucurat de un meniu italienesc, mâncare fină, muzică live și armonie cât cuprinde.

Revelion în Brașov, la schi, cu copiii

Cristinei Spătar îi merge totul ca pe roze în ultima vreme, de când este fericită și îndrăgostită. Artista se bucură de o perioadă frumoasă și intensă în viață ei, pe care o aștepta de ceva vreme. Și pentru că luna decembrie i-a oferit trăiri puternice, și-a schimbat starea civilă și vor veni alte noutăți pentru ea.

Sursele noastre au aflat și faptul că artista va petrecere Revelionul la noi în țară, la munte, la Brașov, alături de soțul ei, dar și de copiii săi, Albert și Aida, căci vor merge împreună la munte, la schi. Apoi, după sărbători, cei doi fericiți soți se pare că vor pleca din nou în Dubai, acolo unde fac naveta de ceva timp, deoarece omul de afaceri din Vâlcea, cel care i-a devenit oficial soț luna aceasta Cristinei Spătar, și-a deschis o fabrică de materiale de construcții și va începe o serie de proiecte imobiliare de anvergură.

Alin Oprea s-a cununat civil cu Medana tot pe 10 decembrie

Alin Oprea (50 ani) și iubita lui, Medana, s-au cununat civil pe 10 decembrie, chiar de ziua de naștere a proaspetei soții a artistului de la Talisman! Nașii fericiților miri au fost Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu.

Cei doi proaspăt însurăței sunt de 3 ani împreună și se iubesc la nebunie așa că au decis că vor să fie împreună toată viața. Medana a devenit doamna Oprea căci artistul de la Talisman și-a luat inima în dinți și s-a căsătorit din nou. Fericitul eveniment a avut loc chiar de ziua de naștere a Medanei, pe 10 decembrie. Nunta urmează să aibă loc anul viitor, în 2023 și va fi una pe măsura așteptărilor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net