Cristina Ţopescu a murit. Mărturia femeii care a alertat poliţia: «Cris nu s-a sinucis!»

Ultima actualizare:

    Cristina Ţopescu s-a retras în urmă cu 2 ani din televiziune Foto: arhivă personală
Cristina Ţopescu s-a retras în urmă cu 2 ani din televiziune Foto: arhivă personală

Cristina Ţopescu a murit, fiind găsită fără suflare dumincă seara în locuinţa ei din Tunari. Apropiaţilor nu le-a răspuns la mesajele de Anul Nou, pe reţelele sociale nu a mai publicat nimic din a doua zi de Crăciun, iar vecinii nu mai ştiau nimic de ea de trei săptămâni. Trupul neînsufleţit al regretatei jurnaliste, care cel mai probabil, s-a stins din viaţă în somn, a fost dus pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală.

Vestea morţii Cristinei Ţopescu a căzut ca un trăsnet. Jurnalista a fost găsită fără suflare în patul din locuinţa ei din Tunari. Alături de trupul neînsufleţit al jurnalistei, poliţiştii au descoperit cadavrele a trei câini de care ea avea grijă, care cel mai probabil au murit de foame. Vecinii au mărturisit că nu au mai văzut-o de aproximativ 3 săptămâni. Ultima ei zi la biroul de la Ministerul Sănătăţii, unde era consilier pe probleme de comunicare, a fost în 20 de decembrie 2019. Atunci nu a lăsat impresia că ar avea probleme de sănătate sau de altă natură. 

Cristina Ţopescu îşi obişnuise prietenii să nu dea niciun semn de viaţă şi câte două săptămâni 

Pe rețelele sociale, fosta realizatoare tv nu a fost activă în ultimele zile. Ultima sa postare e datată de Crăciun, iar de Anul Nou sms-urile cu urări din partea prietenilor au rămas fără răspuns. Cea care a alertat autorităţile este o vecină a jurnalistei, îngrijorată că nu mai ştia nimic de ea de mai mult timp. Femeia a sunat la ora 21.12 şi a vorbit 3 minute şi 18 secunde, ulterior un echipaj al Ambulanţei a ajuns la locuinţa jurnalistei din Tunari.    

"Eu am sunat la 112. Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă şi să nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Şi s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și să povestim. Am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă.(...) Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul", este mărturia femeii care i-a fost prietenă şi vecină Cristinei Ţopescu în ultimii patru ani din viaţă.

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost transportat la INML pentru necropsie. Jurnalista avea 59 de ani. 

Citeşte şi:

Cristina Țopescu a murit. Ce i-a spus pe patul de moarte celebrul ei tată, Cristian Țopescu

Cristina Țopescu a murit cu un mare regret: „Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală a făcut imposibilă dorința!”

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net