Mariana Ionescu Căpitănescu, sezațională în costum de baie, la 53 de ani!

#Exclusiv Click!

Mariana Ionescu Căpitănescu (53 de ani) este o împătimită a sportului și a vieții sănătoase! Binecunoscuta artistă de muzică populară face yoga de 3 ani și se simte minunat!

Mariana Ionescu Căpitănescu, senzațională în costum de baie!

Mariana Ionescu Căpitănescu arată foarte bine în costum de baie, iar drept dovadă stau chiar imaginile din galeria foto de mai sus. Cântăreața nu se dezice, așa că atunci când pozează pe plajă arată ca un adevărat fotomodel.

Citește și: La botez i-a cântat Ion Dolănescu, la majorat, Maria Ciobanu. Vezi cine e norocosul!

„A fost o chestie foarte interesantă la unul dintre cursurile recente de yoga. S-a vorbit despre karma și dharma, eu nici nu știam de expresia dharma. Unde merg eu la clasele de yoga, instructoarea face și nutriție și psihologie și ne ține mai întâi  o clasă de teorie și după aceea practicăm. Este pe subiecte, fiecare clasă are un subiect anume, este interesant. Yoga fac de 3 ani!

A devenit o obisnuință mersul la yoga și  mersul în aer liber și alergatul. Când obosesc, merg, și a devenit  o necesitate pentru mine, un mod de viață! Practic yoga pentru relaxare, nu vreau să devin niciun guru, nu am de gând să fac într-un alt mod această practică, îmi face mie bine, este pentru relaxare și tonifiere.

Se pliază pe nevoile mele de relaxare, îmbin practica yoga cu mersul pe jos, plimbarea în parc aproape zilnică, atât cât îmi permite timpul. De la o vârstă trebuie să ai mai multă grijă ce mănânci și prin abstinență reușesc să mă mențin și cu greutatea cât de cât la linia de plutire.

Nu așa cum mi-aș dori dar ținând cont de programul haotic pe care îl am, nu întotdeauna pot să mănânc la ore fixe, din cauză că nu am un program bine stabilit nici de somn, nici de a servi masa, dar e ok”, a povestit, pentru Click!, Mariana Ionescu Căpitănescu.

Mariana Ionescu Căpitănescu, secretul unei siluete de vis, la 53 de ani!

Artista se străduiește să îmbine alimentația sănătoasă cu sportul și mișcarea și gătește cât se poate de curat și sănătos.

„Gătesc și ocolesc produsele procesate. Încerc ca ceea ce mănânc, referitor la carne și ouă, să le  procur din surse sigure, mai mult de la micii producători de la țară.

Nu mănânc seara dar nu pot să spun că asta este o obișnuință pe care nu o încalc niciodată. Mai sunt seri când mănânc, mai ies când sunt în deplasare dar eu seara nu mă așez la masă.

Dacă îmi fac eu programul și nu sunt plecată undeva, unde nu am avut timp să mănânc pe timpul zilei și trebuie să mă așez seara la masă, dar regula de câțiva ani este să nu mă așez seara la masă! Îmi iese de cele mai multe ori. Eu duc o viață destul de echilibrată, normală!”, a mai adăugat Mariana Ionescu Căpitănescu, care arată foarte bine la cei 53 de ani ai săi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net