Ce au mâncat invitații Cristinei Spătar, la nunta de lux. Un asemenea meniu costă o avere!

Ultima actualizare:

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit ieri, 24 iunie 2024, urmând ca mai apoi să-și facă apariția în fața a 500 de invitați. Nunta lor a fost un adevărat eveniment fastuos, după cununia religioasă ei și invitații și-au început distracția în cadrul unui restaurant luxos din Râmnicu Vâlcea, locul de unde este afaceristul. Invitații au avut parte de o petrecere pe cinste, nu înainte însă de a se desfăta cu cele mai rafinate preparate, de la mâncăruri care mai de care mai delicioase, până la băuturi după bunul plac. 

banner cristina spatar png

Cunoscuta cântăreață a avut grijă să se ocupe în detaliu de fiecare aspect al nunții ei și a avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic de pe masă. Mâncărurile delicioase au completat nunta de vis a celor doi, mai ales că nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de meniuri.

Meniu rafinat la nunta Cristinei Spătar cu milionarul din Vâlcea

Petrecerea s-a desfășurat într-un cadru mirobolant, sala unde a avut loc evenimentul fiind decorată cu mare atenție și pricepere, cu 3000 de cale și 900 de hortensii. Click! v-a prezentat ieri, în exclusivitate, imagini unice de la nunta Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu, trăind cele mai frumoase momente din viața lor.

Meniul pe care l-au servit invitaților nu a putut fi trecut cu vederea, mai ales că astfel de bunătăți necesită sume măricele de bani.

În meniul de nuntă al celor doi s-au regăsit majoritare preparatele culinare franțuzești precum frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, cornet cu foie gras și smochine, tartina cu somon fume sau prosciutto con melone.

De asemenea, preparatul din pește a fost nelipsit, invitații fiind serviți cu file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie.

Și pentru că nicio mâncare nu este mai bună decât cea românească, din meniu nu au lipsit delicioasele sarmale cu bacon și mămăliguță, servite alături de smântână și ardei iute.

Meniul de mâncare și băutură de la nunta celor doi / foto: Click!
Meniul de mâncare și băutură de la nunta celor doi / foto: Click!

Cristina Spătar a strălucit în rochia de mireasă!

Artista a avut o apariție năucitoare în fața invitaților și a mirelui, care au așteptat-o să coboare din lift. Și-a făcut intrarea așa cum ea a știut mai bine, elegantă și rafinată, pregătită pentru a păși alături de bărbatul vieții ei în fața altarului.

Cristina și Vicențiu s-au cununat religios, însă cei doi nu și-au putut stăpâni emoțiile în fața legământului pe care l-au făcut în fața preotului și al lui Dumnezeu. Lacrimi de fericire au curs pe chipul ei, trăind un moment unic alături de persoanele cele mai dragi și mai apropiate.

Cristina Spătar, superbă în rochia de mireasă / foto: Click!
Cristina Spătar, superbă în rochia de mireasă / foto: Click!

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum”

În urmă cu scurt timp, Cristina Spătar ne declara în exclusivitate faptul că și-a găsit, în sfârșit, marea iubire și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările de care are parte.

„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!”, ne-a spus Cristina, în exclusivitate. 

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net