Cristina Spătar, superbă în rochia de mireasă de 10 kilograme! Le-a luat privirile tuturor cu apariția de revistă

Ultima actualizare:

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au văzut cel mai mare vis devenit realitate! Chiar în acest moment, cei doi își unesc destinele în fața lui Dumnezeu, astfel că artista a avut grijă să aibă o apariție demnă de revistă! 

Rochia de mireasă a Cristinei Spătar a furat privirile tuturor, grație măiestriei cu care fiecare detaliu a fost atent lucrat. Vedeta a optat pentru o rochie stil sirenă, cu umerii lăsați, plină de pietre sclipitoare, dar și cu trenă detașabilă.

Cristina Spătar, o mireasă superbă / Sursă foto: Click!
Cristina Spătar, o mireasă superbă / Sursă foto: Click!

Și-a coafat părul lejer, în bucle simple și a ales o diademă prețioasă și un machiaj ca la carte. Click! vă prezintă primele imagini de la fericitul eveniment!

O apariție elegantă, invitați aleși pe măsură și fiecare detaliu bine pus la punct a conturat un eveniment așa cum s-a așteptat toată lumea: ca în basme! 

Regina R&B-ului s-a ocupat personale ca totul să fie excepțional, mai ales rochia de mireasă pe care o poartă. Cântărește 10 kilograme și este de o frumusețe răvășitoare, deloc încărcată de detalii pompoase, ci elegantă, așa cum deja ne-a obișnuit cu fiecare apariție. 

Machiajul și coafura au fost simple, însă diadema purtată pe cap a fost de efect, întreaga apariție fiind asortată cu o pereche de sandale argintii. A avut un buchet din cale albe, foarte simplu si modest, dar elegant și de efect totodată, care nu a putut fi trecut cu vederea. 

Cristina Spătar a avut o apariție impactuoasă, coborând elegant din lift, ca o prințesă,  în fața tuturor persoanelor care o așteptau cu mare nerăbdare. Mirele nu a fost nici el ferit de emoțiile din ziua cea mare, căci sentimentele i-au putut fi citite pe chip. 

Cristina Spătar, în lacrimi în biserică

Am ajuns și la cel mai emoționant și semnificativ moment din timpul nunții, anume cununia religioasă. În fața lui Dumnezeu, jurându-și iubire și credință veșnică, Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar s-au lăsat pradă emoțiilor și vedeta le-a permis lacrimilor de fericire să-i străbată chipul. 

Nunta artistei cu milionarul din Râmnicul Vâlcea și invitați pe măsură!

Nunta Cristinei Spătar cu milionarul din Vâlcea este evenimentul care a pus țara pe jar! Cei doi au decis să facă atât căsătoria religioasă, cât și marea petrecere în Râmnicu Vâlcea. Printre cei 500 de invitați la nunta celor doi se numără nume mari din show-biz-ul românesc, dar și din lumea politică. 

Nunta este una cu adevărat fastuoasă, cum rar îți este întâlnit să vezi! Cântăreața s-a ocupat în detaliu de pregătiri, astfel că și-a întâmpinat invitații în cadrul unui local de lux, într-o sală de evenimente decorată cu 3000 de cale și 900 de hortensii. Un alt moment important al serii va fi momentul tăierii tortului, care se anunță a fi o adevărată capodoperă, un tort spectaculos, decorat cu ivory, verde și auriu.

Nașii mirilor au fost aleși pe măsură, cum nici nu se putea altel. Părinți religoși le sunt: Angela Botgros, fiul Maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă, dar și un prieten apropiat al miresei.

Colegii și bunii prieteni ai Cristinei Spătar nu lipsesc nici ei de la nuntă, astfel că îi amintim pe: Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net