Cum arată localul de lux în care se ține nunta Cristinei Spătar. Mireasa a venit în inspecție

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nunta Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu va fi una cu adevărat fastuoasă, cu 500 de invitați. Decorul a fost și el ales cu mare atenție. Cântăreața a optat să decoreze sala cu 3000 de cale și 900 de hortensii. Și tortul va fi unul spectaculos, decorat cu ivory, auriu și verde. Înainte să înceapă marele eveniment, Cristina Spătar a vizitat localul pentru a se asigura că totul este pregătit. 

Cristina Spătar împreună cu Vicențiu Mocanu Foto: Facebook
Cristina Spătar împreună cu Vicențiu Mocanu Foto: Facebook

Nunta cu 500 de invitați are loc în Râmnicu Vâlcea 

Marele eveniment va avea loc în Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui, și se va desfășura într-un cadru magnific, cu peste 500 de invitați. Sala unde are loc evenimentul a fost decorată cu mare atenție, cu 3000 de cale și 900 de hortensi. Iată cum arată! 

Cristina Spătaru s-a asigurat că localul este pregătit 

Cristina Spătaru, sâmbătă la orele prâzului, a decis să dea o fugă până la localul unde se organizează nunta, pentru a vedea cu ochii ei că totul arată așa cum trebuie. 

Căsătoriți civil de la sfârșitul anului 2022, Cristina și Vicențiu și-au ales două perechi de nași, prieteni cu mireasa și veniți din sfera muzicii, fiul lui Nicolae Botgros și soția lui, precum și Ion Paladi, cu care Cristina Spătar a și cântat, și soția acestuia. 

Cât cântărește rochia Cristinei Spătaru

Rochia Cristinei Spătar cântărește 10 kilograme, însă deși poate va fi mai dificil de purtat, artista nu vede în acest lucru un impediment. Își dorește să radieze în ziua cea mare. 

Invitați de seamă la nunta Cristinei Spătar

Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău sunt prietenii și colegii de suflet ai Cristinei Spătar, care nu vor lipsi de la nuntă. Totodată, vor lua parte la eveniment politicieni dar și afaceriști, prieteni de-ai soțului Cristinei.

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul faimoasei cântărețe

În privința mirelui, Vicențiu Mocanu este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Vâlcea. Cunoscut drept „Vicky” printre prietenii săi, afaceristul și cântăreața trăiesc o superbă poveste de dragoste, iar în luna decembrie a anului 2022, cei doi au decis să se căsătorească civil. Într-un interviu acordat Click!, acesta a declarat că „ne-am găsit amândoi iubirea pe care o căutam.”

Cristina Spătar, cadou de milioane de euro din partea viitorului soț

Cristina Spătar și-a petrecut ziua de naștere în acest an într-un hotel de lux din Bulgaria, unde a avut alături persoanele dragi din viața ei. Cântăreața a împlinit 51 de ani pe 17 iunie și a fost sărbătorită așa cum se cuvine.Vicențiu Mocanu, soțul vedetei, a pus la cale o surpriză pentru partenera lui și i-a luat un tort spectaculos, dar și un buchet uriaș de flori. Surprizele nu s-au oprit aici, pentru că omul de afaceri i-a dăruit Cristinei de ziua sa un bloc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net