Cristina Spătar e în focul pregătirilor pentru nuntă! Ce rochie de mireasă urmează să poarte artista

Ultima actualizare:

Bat clopotele de nuntă pentru regina R&B-ului, Cristina Spătar! Faimoasa cântăreață se pregătește de nuntă, alături de partenerul ei de viață, milionarul Vicențiu Mocanu. Cei doi urmează să își unească oficial destinele, chiar în această sâmbătă, pe 24 iunie! Iar evenimentul va fi unul fastuos!

Cei doi urmează să aibă ceremonia religioasă în acest weekend
Cei doi urmează să aibă ceremonia religioasă în acest weekend

În vârstă de 51 de ani și numărându-se printre cele mai faimoase și îndrăgite artiste din țara noastră, Cristina Spătar trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de partenerul ei de viață, milionarul Vicențiu Mocanu. Cei doi deja se află în toiul ultimelor pregătiri pentru ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă, iar momentul mult așteptat este atât de aproape, încât aproape că se aud clopotele bisericii în depărtare! Cei doi urmează să își unească oficial destinele în doar câteva zile, pe data de 24 iunie!

Iar petrecerea de nuntă va fi una impresionantă, la care se pare că numărul invitaților va fi de 500! Prefigurându-se a fi unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului, pe lista uriașă de invitați se află mai mulți politicieni, cât și unele dintre cele mai cunoscute nume din lumea showbiz-ului. Totul va avea loc în Râmnicu Vâlcea, orașul natal al lui Vicențiu Mocanu.

Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la spynews.ro, Cristina Spătar va urma să poarte o rochie de mireasă cu o greutate de 10 kilograme! Singurul lucru care va putea concura cu frumusețea miresei vor fi cele 3000 de cale și 9000 de hortensii care vor decora sala de petrecere.

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul faimoasei cântărețe

În privința mirelui, Vicențiu Mocanu este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Vâlcea. Cunoscut drept „Vicky” printre prietenii săi, afaceristul și cântăreața trăiesc o superbă poveste de dragoste, iar luna decembrie a anului 2022, cei doi au decis să se căsătorească civil. Într-un interviu acordat Click!, acesta a declarat că „ne-am găsit amândoi iubirea pe care o căutam.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net