Război pe copii între Cristina Spătar și Alin Ionescu! Lovitură pentru fostul soț al artistei

#Exclusiv Click!

Copiii Cristinei Spătar au cerut la unison să fie adoptați de noul soț al vedetei, milionarul Vincențiu Mocanu. Noul soț al solistei are mari șanse să obțină adopția copiilor, pe baza faptului că Alin Ionescu a făcut în trecut închisoare și că nu le-ar fi plătit nici pensia alimentară micuților.

Cristina Spătar a dat lovitura la 50 de ani și s-a măritat, luna trecută, cu un milionar din Vâlcea. Surse din anturajul Cristinei au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că cei doi copii ai Cristinei Spătar îl plac mai mult pe actualul ei soț decât pe tatăl lor biologic, Alin Ionescu. Aceștia au cerut chiar să fie adoptați de noul lor tată și să-i poarte numele.

Cristina Spătar a fost cerută de soție în Dubai, de către milionarul Vincențiu Mocanu, iar pe 10 decembrie, aceștia au făcut și cununia civilă, la Sectorul 1. Cei doi copii ai Cristinei Spătar, Albert (în vârstă de 13 ani și 3 luni) și Aida (care urmează să împlinească 11 ani anul viitor), îl adoră, pur și simplu, pe tatăl lor vitreg și i-au cerut mamei lor ca acesta să-i adopte, ca să-i poarte numele.

”Milionarul din Vâlcea are șanse de câștig!”

Click! a aflat că avocații Cristinei Spătar sunt gata să demareze procedurile pentru adopția copiilor și intenționează să se folosească în justiție de faptul că Alin Ionescu a făcut închisoare.

Copiii nu mai vor numele lui Alin, vor să fie adoptați de către noul soț al Cristinei. Sunt foarte mari șanse ca Cristina și soțul ei să câștige, mai ales dacă se folosesc de faptul că Alin Ionescu are cazier și a făcut închisoare, au dezvăluit surse din anturajul Cristinei Spătar, pentru Click!

Mai mult, Cristina Spătar l-a dat în judecată în trecut pe fostul ei soț pentru că nu a achitat pensia alimentară a copiilor. Și acest fapt ar cântări mult în ochii instanței.

În 2016, la divorț, Cristina Spătar s-a trezit aruncată în stradă din vila de la Crevedia de către fostul soț, Alin Ionescu, împreună cu cei doi copii, Albert și Aida. Afaceristul și-a dat afară fără milă fosta soție din casă, cu tot cu copii, pentru a se muta în aceeași vilă cu “amanta” lui de la acea vreme, devenită între timp și soție, Larisa Tănăsoiu, cunoscută ca Prințesa Instagramului.

Regina R&B și-a închiriat atunci un modest apartament, la bloc, unde a stat împreună cu copiii. Solista dus-o foarte greu cu banii. Spătar l-a acționat în judecată pe fostul soț, Alin Ionescu, pentru neplata pensiei alimentare a copiilor. În prezent, cei doi mai interacționeză doar de complezență, doar pentru legătura cu cei doi copii pe care îi au împreună.

Alin Ionescu, arestat pentru o evaziune fiscală de 10 milioane de euro

În septembrie 2014, Alin Ionescu, pe atunci soțul Cristinei Spătar, avea să fie arestat pentru o evaziune fiscală în valoare de de 10 milioane de euro.

Procurorii au susținut atunci că omul de afaceri s-ar fi folosit de mai multe firme ale angajaţilor sau ale unor consumatori de droguri ca să înşele statul român prin neplata TVA-ului.

În 2014, când a fost arestat, afaceristul avea o avere estimată la 20 milioane de euro. Alin Ionescu a fost eliberat din arest în februarie 2015.

În prezent, omul de afaceri este căsătorit cu Larisa Tănăsoiu și duc împreună o viață de vis, în lux și opulență, la Crevedia. Cei doi au o relație din 2016, de pe vremea când Alin era căsătorit cu Cristina și și-au unit destinele în anul 2019, în mare secret. Au împreună un băiețel, pe nume Ayan, în vârstă de doar 3 anișori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net