Avem toate detaliile despre nunta Cristinei Spătar! Vor fi 500 de invitați și un adevărat spectacol

#Exclusiv Click!

Cristina Spătar (51 ani) se pregătește de nuntă. Chiar în acest weekend, sâmbătă, pe 24 iunie, Regina R&B-ului va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă se vor desfășura cu mare fast la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al soțului ei, milionarul Vicky Mocanu.

Nunta va fi una mega fastuoasă pentru că vor participa mulți politicieni și multe nume cunoscute din showbizz, mai precis o petrecere cu 500 de invitați.

Nașii mirilor Cristina și Vicențiu Mocanu au fost aleși pe sprânceană și sunt prieteni buni cu mireasa, din zona muzicii, Corneliu și Angela Botgros, fiul Maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă și bun prieten cu Cristina Spătar. Cu așa nași, va fi un adevărat regal muzical! 

Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău sunt prietenii și colegii de suflet ai Cristinei Spătar care nu vor lipsi de la nuntă.

Cum a primit Ion Paladi propunerea de a fi nașul de nuntă al Cristinei Spătar

De Ion Paladi, unul dintre nașii de cununiei ai artistei, pe Cristina Spătar o leagă mai multe, mai ales că ea este, la rândul ei, nașa băiatului său.

“Noi cu Cristina ne  cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin Maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. După aceea ne-am văzut prin emisiuni, Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani), e nașa băiatului nostru și ne știm de atunci și apoi am făcut o piesă împreună, "Fa Marie cu bariz", care are 9 milioane de vizualizări pe Youtube.

Anul acesta pe 28 aprilie am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vicky, până atunci doar îmi povestea despre el. El a rămas să vadă un spectacol de muzică populară frumos, înainte am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina. Era foarte târziu,  nu mai aveam unde să mergem și am hotărât să mergem la recepția hotelului. Acolo Vicky m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina apoi i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii noștri de nuntă. M-a luat prin surprindere. L-am chemat și pe Cornel. Apoi ne-am întins la masă, i-a anunțat pe toți ce veste avem “Ion și Cornel o să fie nașii noștri!”, Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare! La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie. Soția mea l-a sunat și pe duhovnicul nostru și am întrebat dacă este posibil să fim nași având în vedere că ea ne-a botezat băiețelul și ne-a spus că nu este nicio problema”, ne-a povestit Ion Paladi, unul dintre nașii de cununie ai Cristinei Spătar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net