Sensy, probleme cu sarcina dupa nuntă! Și-a pus singură în pericol copilul: „L-am intoxicat cu...”

#Exclusiv Click!

Vlogerița Sensy a avut parte de o nuntă ca-n povești, dar cu probleme. Nu mai are mult și naște, însă miresica s-a distrat la greu. Nu a ținut deloc cont nici măcar de interdicțiile medicilor. A mâncat toate sarmalele și a băut și vin.

Sensy este într-o mare formă. Așa a fost și la nuntă, unde a dansat și s-a distrat până în zori, deși nu mai are mult și va aduce pe lume un băiețel.

Sensy a focut-o, însă, lată la propria nuntă și și-a pus în pericol bebelușul. Vloggerița nu s-a putut abține deloc și mâncat toate sărmăluțele din farfurie, ba, mai mult, a gustat și niște vin.

După cum se știe, medicii nu recomandă deloc sarmalele la graviduțe, iar alcoolul este total interzis pe perioada sarcinii.

Miresica Sensy a dat iama în oala cu sărmăluțe!

La nuntă mi-am făcut de cap. A măncat din fiecare preparat. Am mâncat sărmăluțe, deși nu am avut voie. Le-am mâncat pe toate. A fost greu, foarte obositor. A urmat și a doua zi ciorba de potroace. Am intoxicat copilul ăsta! Unde mai pui că poftesc la alcool! Am băut și o gură de vin.

Asta e, acum vom vedea ce va fi! Să sperăm că nu i-a cauzat bebelușului! Lumea zice că totuși m-am descurcat bine, am rezistat!”, ne-a povestit graviduța.

A ieșit în pierdere la nuntă! „Am plătit cazări, 70 de camere!”

Nunta le-a ieșit de minune, însă mirii au cam ieșit în pierdere.

Nunțile de mult nu mai sunt o afacere! Am avut niște cheltuieli foarte mari, am plătit toate cazările, undeva la 70 de camere la Tulcea, plus barcă închiriată pe mare. Nu am ieșit în câștig! Bine că am scăpat!”, ne-a mai spus Sensy.

Naște natural sau prin cezariană?

Sensy se pregătește să aducă pe lume un băiețel în luna septembrie. Graviduța nu s-a hătărât încă dacă va face sau nu cezariană.

Încă nu s-a discutat acest aspect. Eu nu z c nu nici la aia, nici la aia. Acum, cum vrea Dumnezeu, cum vrea corpul meu. Eu sunt deschisă pentru orice. Nici de tătietură nu mi-e frică. și nici de nașterea naturală”, ne-a dezvăluit Sensy.

Cunoscută influenceră Sensy s-a căsătorit și religios, pe 20 mai, cu alesul inimii ei Vlaentin. Sensy a avut parte de o nuntă ca-n povești la Tulcea , cu peste 350 de invitați. La momentul nunții, mireasa aera însărcinată în cinci luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net