Sensy, primele explicații privind modul inedit în care a anunțat că este însărcinată: „Soțul a zis să nu dăm...”

Ultima actualizare:

Zilele trecute, ne-am revăzut cu Sensy, fosta concurentă la "Bravo, ai stil" și influencer cunoscut, la premiera filmului de dragoste „Fericirea începe azi" - „Beautiful disaster". Am profitat de situație și am vrut să aflăm povestea din spatele anunțului ei, în fața turnului Eiffel, că va deveni mamă.

Sensy a mers la Fericirea incepe azi jpg

Sensy (33 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de partenerul ei, Valentin, de mai bine de șapte ani. Până la cununia civilă, din octombrie anul trecut, nu a vrut să facă publică identitatea bărbatului alături de care, pe 20 mai, va păși la altar.

 Sensy a devenit și mai cunoscută publicului, după ce a participat la „Bravo, ai stil", devenind un nume cu greutate printre influencerii și bloggerii de la noi din țară. Frumoasa blondină activează în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, încă din anul 2016. Ea s-a remarcat și în televiziune, în postura de concurentă, în sezonul 7 al emisiunii "Bravo, ai stil! Celebritati", show difuzat în trecut la Kanal D.

Sensy in fata turnului Eiffel
Sensy in fata turnului Eiffel

Sensy a postat pe 1 aprilie a.c prima radiografie cu bebelușul, chiar pe contul ei de Instagram. Zilele acestea însă, Sensy și-a arătat și burtica de graviduță, într-un story romantic realizat la Paris, în fața turnului Eiffel. Iar noi i-am aflat povestea, căci este una super cool.

Secretomania și un scenariu ținut secret

Așa cum am scris mai sus, ne-am revăzut cu Sensy, la un film special, parcă predestinat pentru ceea ce trăiește ea acum, „Fericirea începe azi" - „Beautiful disaster". 

„Fotografia aceea cu mine însărcinată, în fața turnului Eiffel, a fost făcută acum trei luni, când abia aflasem. Acum am patru luni, însă atunci aveam o pernuță pusă special, eram eu cu soțul, pentru că nu am avut încredere în prietene pentru că se afla. Eu voiam să anunț prin iunie. Dar am făcut asta mai devreme pentru că părinții și socrii ne stresau, că vor să dea vestea. Soțul a zis să nu dăm...” a declarat Sensy.

Sensy se pregătește să devină mamă / Foto: Instagram
Sensy se pregătește să devină mamă / Foto: Instagram

Însărcinată în aproape 5 luni, Sensy se pregătește să ajungă în fața altarului, chiar luna viitoare, eveniment la care vor lua parte aproximativ 350 de invitați. Cât despre rochia pe care o va purta în ziua cea mare, Sensy ne mărturisește că încă nu este gata.

„Noi în mai avem nunta, ne-am căsătorit civil, și acum vom avea evenimentul religios în 20 mai. Voi fi în cinci luni. Rochia încă nu-i făcută, va fi puțin desfăcută la spate, cu o săptămână înainte de nuntă va fi închisă. Se pare că de la zi la zi se schimbă ceva, mai crește ceva. În curând, într-o săptămână vom afla ce vom avea. Eu mi l-am dorit. Mă văd mamă de băiat, dar nu pot spune că îmi doresc băiat cu ardoare. Așa mi-a apărut in gând și suflet. Testul de sarcină nu l-am crezut până nu mi-a zis doctorul. Camera copilului va fi camera mea de dressing, unde sunt toate hainele și cremele mele. Avem in plan să ne mutăm într-o casă pe pământ. Nu am grețuri și pofte, am luat doar două kilograme. Am proiecte noi, pentru că pot, mă lasă sarcina, niciun weekend liber. Nu mă stresez la nuntă cum m-am stresat la cununie, voi avea 350 de persoane invitate", a mai spus Sensy.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net